Астро: Днес трябва да се лее река само от любов

Луната е в знак Козирог до 03:55ч на 9 юни

Луната прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. Като правило се намалява състраданието и съпричастността у хората.

В такива дни всичко е подчинено на чувството на чест, дълг, самодисциплина и отговорност.

Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет.

Чувствителни части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към натрупаните соли.

Този период е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Продължава 17 лунен ден до 23:51ч (от 22:59ч на 7 юни)

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси, но нищо не трябва да стига до крайност – нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

В този ден забравете за всичките си грижи. Не трябва да се напрягате, да нервничите. Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието. Днес трябва да се лее река само от любов.

Отпуснете душата си. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува.

Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Най- доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването. В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено, подгряно с подправки и мед.

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Сексът в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Това трябва да е празник за любовта. Колкото повече, толкова по-добре.

Morkadis

Подстригването ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте. Това ще способства спонтанно пречистване на черния дроб, подмладяване и подобряване на самочувствието. Подстрижката ще донесе избавление от физическа болка на главата или ставите. Подстригвайки се ще усетите прилив на енергия, ще почувствате душата си свободна.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходима пълна отдаденост. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.