Астро: Днешният ден е като „златен ключ”

От 11:35ч до 18:26ч Луната се движи на празен ход.

Не трябва да започвате нищо ново или да вземате важни решения. Сега всички усилия са обречени на неуспех или на трудности и препятствия. Може да се заемете с текущите въпроси, обичайните неща, да отделите време за духовната страна на живота, да си починете. Не подписвайте договори, не започвайте работа на ново място, не правете предложения.

Луната е в знак Стрелец до 18:26ч на 16 март

Когато Луната преминава през този огнен знак настройката е идеалистична и с философска насоченост. Социалния и обществения живот се активизират. Засилва се склонността да се търси справедливост и да се държи на правото. Ограниченията се понасят трудно.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да вървите пеша на дълги разстояния.

В 18:26ч Луната преминава в знак Козирог.

Доминиращ  22 лунен ден от 01:38ч на 16 март до 02:40ч на 17 март

Символите на деня са златният ключ, индийско божество с глава на слон Ганеша (покровител на знанието и пазител на мъдростта). Денят трябва да се посвети на обучението, придобиването на нови полезни умения и опит.  Ден за постигане на мъдрост и получаване на съкровени знания. Ден за предаване на знания и духовен опит. Съветите на знаещите хора да бъдат удостоени с внимание, трябва да ги изслушате. Днес може да се научи нещо важно, което в бъдеще да ви бъде полезно и да го приложите като знание. Някои езотерици сравняват този лунен ден като „златният ключ”. Полезна информация може да дойде отвсякъде – в автобуса, от радио и телевизия, случайно дочут разговор и т.н.

Полезно е да се обърнете към изучаването на вашите корени и мъдростта на древните – можете да научите много за себе си и света около вас. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл. Добър знак е, ако през деня ви съпровожда музика или песен. Вслушайте се в думите. Може да съдържат послание за вас. Не трябва да се предприема нищо ново.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието. Не отхвърляйте предложена помощ и сами помагайте на другите, особено ако са ви помолили. Подходящо е за занимания с интелектуален труд и изследователска работа. Може да ви хрумнат неочаквани мисли и нестандартни решения.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти.

Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Тазобедрените стави, долната част на гърба и кръста са отслабени, така че трябва да ограничите физическата активност, да не вдигате тежести и да не правите резки движения.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства.

2 слънчев ден – Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели. Борете се с лошите мисли. Избягвайте да давате пари назаем днес. Добре е да се купуват нови дрехи, тъй като денят символизира смяната на старата обвивка с нова.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.