Астро: Енергията на деня дава възможност да постигнем вътрешен мир

pixabay.com

Луната е в знак Дева до 09:36ч на 12 май

Луната надява монокъла и започва да следи внимателно дали всичко е на мястото си, дали има ред. Могат да зачестят споровете с околните, често да се правят дребни намеци и да се отправят критики. Сега са важни детайлите и подробностите. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина.  Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. В този период е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат  мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 15:09ч на 11 май

Денят има доста силна енергия, което изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. Да не се рискува с нови проекти и да се избягва решаването на важни въпроси. На делата е нужна пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което се започне сега, трябва да бъде доведено до край.

Денят носи опасности за взаимоотношенията, затова е добре да се избягват спорове и скандали. Даже невинно изречена дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите могат да станат непредсказуеми.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Препоръчва се да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Подстригването ще освободи излишната негативна енергия.

Следва 12 лунен ден от 15:09ч на 11 май до 16:18ч на 12 май

Енергията на 12-ти лунен ден предразполага към хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на нуждаещите се от помощ.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете за дълго в това състояние.

Слънчев календар – 22 слънчев ден –  Денят е пълен с изненади. Могат да станат внезапни промени в живота, резки завои в съдбата. Живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас.

Денят благоприятства освобождаването от всичко ненужно, от всякакви зависимости. Не подхожда за нови дела. Може да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили. Не трябва нищо да планирате.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.