Астро: Енергията на деня носи духовно и творческо обновление

pixabay.com

Луната е в знак Везни до 14:09ч на 15 януари

Точно в такъв момент някой е бил озарен от мисълта, че  “Красотата ще спаси света”. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Воденето на трудни преговори или изясняване на конфликтни отношения сега имат зелена светлина. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса.

Лунен календар:  продължава 22 лунен ден от 23:39ч на 13 януари до 00:45ч на 15 януари

Хубав, спокоен и благоприятен лунен ден. Негов символ е слонът Ганеша. Ден на мъдростта, тайните знания и неприкосновеността. Енергията му подобрява умствените способности, засилва способността за духовно и творческо обновление. Изостря се чувството за справедливост. Сега новите знания се усвояват особено добре, появяват се нови идеи и решения. Трябва да се чете между редовете. Подходящо време за предаване на опит и знания. Добре е да се медитира върху сакрални символи, мандали, карти таро, руни.

В този лунен ден пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието. Препятствията, които се появяват не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Трябва да се търси положителната страна на всичко, което се случва. Добре е да се проявява щедрост и великодушие, да се правят подаръци, макар и нещо дребно. Добродетелта днес дава големи резултати. Всеки, който замисля нещо лошо е обречен на провал.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Днес е добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Пазете си нервите и здравето. Не се претоварвайте физически и емоционално. Заболявания появили се в този ден са доста опасни. Необходимо е да се обърне особено внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния стълб. Избягвайте да правите резки движения. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и всячески се приветства.

Сексът в този лунен ден се препоръчва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Покупки – Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Подстрижка – Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма. В този ден има смисъл само подравняването на косата, да оправите линията на бритона. Способства оздравяването на дихателната и отделителната система.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.