Астро: Земята получава днес мощен енергиен поток

Луната е в знак Дева до 23:18ч на 27 юни

Хората проявяват повече практичност, разумност, склонност към ред и педантичност, настройват се на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели. Прецизност и стремеж към съвършенство са водещите мотиви. Повече критичност и аналитично мислене. Зачестяват споровете и конфликтите. Прекомерните изисквания към обслужването водят до скандали с продавачи, сервитьори, таксиметрови шофьори.

В този период е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито. Уязвим е стомаха.

Доминиращ 6 лунен ден от 11:08ч на 26 юни до 12:20ч на 27 юни

Един от благословените дни. В повечето случаи преминава мирно и спокойно. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената.

Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Приветстват се всички действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Могат да се започват нови дела. Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Идеален ден за почивка.

Избягвайте да изразявате недоволството си от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции.

Днес избягвайте да давате своите вещи на други хора, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат много спокойни и нежни. Препоръчва се само класическата поза. Да се избягват страстните и бурни отношения, както и секса във вода.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве (опорно-двигателния апарат, избавяне от вирусни инфекции и простуда). Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време. Ако не искате да се подстригвате, то можете само да подравните косите си. Те ще растат бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате, то ви е гарантиран богат живот.

8 слънчев ден – Именно днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат. Живейте свободно и независимо, а не по график.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.