Астро: Към земята идва мощен поток от космическа енергия

pixabay.com

Луната е в знак Близнаци до 09:50ч на 9 декември

Добро време за общуване. Емоциите са по-повърхностни. Подходящо за посещение при роднини или срещи с близки приятели.

При Луна в Близнаци се увеличава склонността към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има повече самоконтрол.

Рутинната работа сега е досадна и скучна.

Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Необходим е много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете.

От маникюр е добре да се откажете. Удачно време за провеждане на лечебни процедури с черния дроб, операции в областта на бедрото.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 16:12ч

Символ на този ден е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец и много удачен. В някои дела съдбата ще ви покровителства и ще ви предпазва от неприятности. Имате последна възможност да
направите нужните корекции. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е полезно.

Не всички могат да издържат на мощният поток на космическата енергия, затова е възможно мнозина да се почувстват зле, да изпаднат в депресия, униние. За да не изпаднете в тези състояния, препоръчително е да се отдадете на физическа дейност. Подходящи са аромотерапия, релаксация, медитация.

Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото – миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Болести започнали сега, преминават бързо и без последствия. Всички оперативни интервенции трябва да се избягват, освен животоспасяващите.

Посветете време на семейството си. Времето, прекарано с близки и приятели ще ви е от полза, ще помогне за затопляне на отношенията. Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии, но ако има подрастващо поколение в него, може да има усложнения.

Напълно достатъчно е да им отстъпите в този момент.

Morkadis

Благоприятно за сексуални отношения при семейните двойки.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, това ще се
отрази на вашият душевен комфорт.

Следва 15 лунен ден от 16:12ч на 7 декември до 16:50ч на 8 декември

Лунният календар определя този ден за сатанински.

Смята се за труден и сложен. Влиянието на деня е толкова силно, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно.

Слънчев календар – 22 слънчев ден – Подходящо е освобождаването от всичко ненужно.

Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Денят не подхожда за нови дела. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.