Астро: Може да започнете нещо ново и всичко ще върви от само себе си

pexels.com

Луната е в нарастваща фаза и в знак Риби до 03:18ч на 29 септември

Преобладаваща чувствителност и сантименталност у повечето хора, следователно и ранимост. Лесно може да се повярва на лъжливи обещания. Има склонност да се гледа на света повече през розови очила. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно. В този период човек се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на интуицията. 

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки – те трябва да бъдат максимално удобни. Каквото и да направите добро за краката си днес, ще бъде двойно положително. Всичко, което натоварва краката, е по-вредно в дните на Риби от всякога. 

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 19:00ч 

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Символ на този лунен ден е тръбата. Време за призив, за получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. 

Денят е много удачен. Може да започнете нещо ново и сякаш всичко ще върви от само себе си. В някои дела съдбата ще ви покровителства и ще ви предпазва от неприятности. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е полезно.

Не всички могат да издържат на мощният поток на космическата енергия, затова е възможно някои да се почувстват зле, да изпаднат в депресия, униние. За да не изпаднете в тези състояния, препоръчително е да се отдадете на физическа дейност. Подходящи са аромотерапия, релаксация, медитация. 

Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото – миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Болести започнали сега, преминават бързо и без последствия. Всички оперативни интервенции трябва да се избягват, освен животоспасяващите.

Посветете се на семейството си. Времето, прекарано с близки и приятели ще ви е от полза, ще помогне за затопляне на отношенията. Подходящ ден за романтични отношения. Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии, но ако има подрастващо поколение в него, може да има усложнения. Напълно достатъчно е да им отстъпите в този момент. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки и за зачеване. Може да се изпробват нови техники. 

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, това ще се отрази на вашият душевен комфорт.

Следва 15 лунен ден от 19:00ч на 28 септември до 19:23ч на 29 септември

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.