Астро: Може да получите внезапни озарения или творчески открития

Луната е в знак Лъв до 03:56ч на
20 ноември.

Когато влезе в този знак, Луната прави хората решителни и смели. Струва ни се, че хоризонтите на нашите възможности се разширяват, морето е до колене и можем с всичко да се справим бързо и лесно. Всеки копнее за комплимент, похвала, признание и всеки комплимент направен сега, попада на точното място.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Продължава 22 лунен ден до 22:24ч на 18 ноември (от 21:17ч на 17 ноември)

Спокоен и тих период. 22 лунен ден е в хармонично съчетание с ден понеделник. Ден на висшата небесна мъдрост, за споделяне на тайни учения и знания, за самообразование. Умът сега лесно възприема информацията. Символите са Книга, Златен ключ, Обикновен ключ, Карти Таро, Слон Ганеша. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползва. Препятствията, които застават пред нас, не са големи проблеми. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, макар и нещо дребно.

Тези, които са свикнали да прекарват свободно време в бездействие, най-вероятно дори няма да забележат уникалността на периода. Лунната енергия едва ли ще ви подкрепи, ако прекарате целия ден в леглото, докато гледате безсмислени телевизионни предавания. И в следващите дни на месеца ще забележите, че паметта постоянно ви изневерява и дълго време не сте в състояние да се концентрирате върху някаква конкретна дейност.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да бъдете навън, по-често проветрявайте помещенията. Подходящо е също да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето.

В двадесет и втория лунен ден човек трябва да мисли само в положителна посока. Всички действия, извършени с чисто сърце, искрено и благородно, ще бъдат успешни и ще донесат много полезни неща. И обратното.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Подходящи скъпоценни камъни като син яспис, кехлибар, син ахат.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Покупки – Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Следва 23 лунен ден от 22:24ч на 18 ноември до 23:36ч на 19 ноември

Morkadis

3 слънчев ден – Може да получите внезапни озарения или творчески открития. Най-мощният слънчев ден по отношение на думите. Внимавайте какво казвате, защото всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения.

По-важни аспекти през деня

Луна в квадратура с Меркурий (в 20:54ч)

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.