Астро: Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената

Слънцето е в секстил с Нептун (влияние от 7 до 12 май) – засилва се интуицията, телепатията. Подходящо за благотворителни дейности или доброволческа работа. Създава се романтично настроение, склонност към идеализъм, засилва се интересът към духовното.

Венера в тригон с Юпитер и в квадратура с Плутон (влияние от 7 до 12 май) –Може да се намери неочаквано решение на финансови проблеми, внезапни придобивки. Засилват се чувства като страст и  ревност, завист, собственически чувства към предмети и хора, емоциите стават по-интензивни. Отношенията могат да бъдат бурни.

Луната е в знак Рак до 16:15ч на 10 май. Влиянието на Луната силно засяга емоционалното състояние – хората са много чувствителни и лесно се нараняват, затварят се в себе си, потопени в собствения свят. Вътрешните преживявания сега са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става променливо, нестабилно. Засилва се интуицията. Подходящо време, което трябва да се посвети на семейството, дома и за грижи за близките хора. Уязвими са стомаха и диафрагмата.

6 лунен ден от 09:45ч на 9 май до 10:47ч на 10 май – Символи на деня е жеравът, който олицетворява връзката с боговете, възможност да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. В този ден към земята идва мощен енергиен поток.

Първият от “благословените дни”. Обикновено преминава спокойно и мирно. Човек получава възможност да приема космическа енергия, да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Пред  него постепенно започват да се откриват истини, които по-рано са били недостъпни.

Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Приветстват се всички действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции. Всеки емоционален шок – както отрицателен, така и положителен, може да доведе до разрушителни вътрешни процеси. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Ако отдавна сте искали да си вземете почивен ден, но все не можете да намерите време за това, този лунен ден е идеален ден за почивка.

Днес е много важно да не давате на никого своите вещи, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие.

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат много спокойни и нежни. Препоръчва се само класическата поза.

Подстригване – Ако сте решили скоро го правите, то днес е един от оптималните дни за това. Това способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

За сънищата, които влизат в 6-тото лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има някакъв дълг към вас.

Днес е 20 слънчев ден – На делата, които се започнат днес, им е необходима пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен начин. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния. Избягвайте празните разговори.

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.