Астро: Не изкушавайте съдбата днес

Луната се движи на празен ход от 13:41ч до 18:16ч, когато ще премине в знак Рак.

В този период не предприемайте нищо ново, важно, не подписвайте документи, договори, не правете скъпи покупки.

Луната  е в знак Близнаци до 18:16ч
Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване, нервната система. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми.

Продължава 19 лунен ден до 19:21ч на 15 ноември (от 18:35ч на 14 ноември)

Основният символ на 19-ия лунен ден е паякът, който разкрива света в нова форма. Той е олицетворение на създаване, творчество и упорит труд. Паякът тъче паяжината си, затова може да се направи асоциация, че нишката на живота също се тъче. За да имате всичко в живота, трябва да работите. И то така да работите, че тази работа да носи добро и удоволствие.

Макар че 19 лунен ден е под покровителството на символи, които излъчват положителна енергия, денят е много труден. Човек може да се обърка в своите чувства и емоции. За него е необходимо да няма влияние на отрицателната енергия. На този ден човек трябва да изхвърли от себе си лошите мисли, които само ще му навредят.

Завистта, измамата, суетата – това не са качествата, които трябва да се изпитват в 19-ия лунен ден. Те не само могат да ви навредят, но и да доведат до по-сериозни последици. По-добре е днес да бъдете в хармония със съвестта и благородството. Ден с много трудна неблагоприятна основа – счита се, че денят се контролира от дяволските сили.

Този ден може да бъде труден за хора, които страдат от психични разстройства. Те могат да бъдат опасни за себе си и за другите.
На 19-ия лунен ден лековерните хора могат да се сблъскат с измама и илюзия. Дори и да не сте много доверчиви, можете също да се „хванете”в капана. Просто денят е толкова енергично силен с неблагоприятна енергия, че можете по невнимание да направите грешки, да се заблудите или да се разочаровате. По принцип е по-добре да не изкушавате съдбата. Не бива да вземате или давате заем днес. По-добре е да не рискувате, защото нещата може да се обърнат срещу вас.
Внимателно подбирайте продуктите за готвене, възможно е натравяне с храна.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден също е неблагоприятен и труден. Ако искате да отидете на среща, изберете друг ден. Срещата може да прерасне в кавга, ако се появи неочаквано чувство на негодувание. Може дори да не осъзнавате, че думите ви силно са повлияли на партньора ви. Ако имате проблем, не се опитвайте сега да го решите, особено чрез емоционални изявления, проявата на емоции може само да влоши ситуацията. Не започвайте да изяснявате отношения. Интимните отношения също е добре да прескочите сега.
Следва 20 лунен ден от 19:21ч на 15 ноември до 20:15ч на 16 ноември

30 слънчев ден – Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина. Хубаво е да има запален огън (свещ) в днешния ден и дори да се медитира върху пламъка. Добре е да се посети храм, да се почетат починалите. Четенето на молитви днес много добре изчиства. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно.

По-важни аспекти през деня

Луната опозиция с Юпитер (11:25ч) нехармоничен
Луна тригон с Марс (13:41ч) – хармоничен

инфо: novini.bg

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.