Астро: Не нарушавайте хармоничната аура на деня с разправии и скандали

pixabay.com

Слънце секстил със Сатурн – Период на сдържаност, спокойствие и концентрация. Отложените дела сега могат благополучно да бъдат разрешени.

Благоприятен период за планиране на дългосрочни проекти за бъдещето, но в същото време трябва да бъдете по-благоразумни, предпазливи и настойчиви. Добре  ще е, ако можете да се възползвате от съветите на по-възрастни и опитни хора.

Венера в квадрат със Сатурн – най-обезпокоителния аспект за една връзка. Нямайте никакви очаквания. Оставете нещата да се развиват от само себе си. При този транзит трудно може да се усети радостта от живота. Аспекта носи огорчение в любовта, неудовлетворение, ревност, отчуждаване и охлаждане на чувствата. Често се получават разриви в отношенията. Влиянието му продължава и следващият ден. По-силно квадратурата ще действа, ако я имате в собственият си хороскоп, за останалите ще мине по-леко.

Луната e в знак Козирог до 22:26ч на 19 ноември.

През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Не е най-доброто време за взаимодействие с началството и с държавните структури. Вероятно ще има задръжки и препятствие в делата. От друга страна е  благоприятно за планиране и дългосрочна работа.

Уязвима е костната система. Ако не  е спешен случая, не се препоръчва да лекувате и вадите зъби. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Луната се движи на празен ход от 18:31ч до 22:26ч, след което преминава в знак Водолей. 

Продължава 5 лунен ден до 11:56ч на 19 ноември (от 11:00ч на 18 ноември)

Доминиращ 6 лунен ден от 11:56ч на 19 ноември до 12:41ч на 20 ноември

Символ на лунният ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете, възможност да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. И в християнството символизира добър живот и аскетизъм. На този ден се приветства смирението, способността да се приеме света такъв, какъвто е и в никакъв случай да не му се противопоставяме. Препоръчително е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Шестият лунен ден е за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. В 6 лунен ден могат да се започват нови дела. Счита се за успешен и позитивен ден. Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Всичко може да бъде успешно, ако се съблюдават няколко правила, главното от които е максимално умиротворение, спокойствие и хармония в душата.

Денят е спокоен и мирен. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Трябва да се забравят всички обиди, да не изразявате недоволството си от себе си и от другите. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж.

Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Днес е много подходящо за работа с енергиите. Полезно е да се практикува йога, медитация. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики.

Секс – В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Наблегнете повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от сложни техники.

Morkadis

Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен много да промени живота ви.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.