Астро: Не предприемайте нищо новo и важно

хороскоп

Луната e в знак Телец до 22:42ч.

Благоприятно е за ръчен труд, за уединение и самовглъбяване. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Употребете силен самоконтрол и не се поддавайте на провокации. Съблюдавайте строгост в желанията си. Чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа.

Внимателно правете подбор на храната си, която трябва да е преди всичко качествена. Всичко друго не докосвайте. Гладуването е противопоказно през днешния ден. Шопингът добре се отразява на психиката.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Луната започва да се движи по празен ход от 17:50ч до 22:42ч. Не предприемайте нищо новo и важно, не правете предложения, не отивайте на първа среща, не купувайте битова техника, телефони, компютри и други.

В 22:42ч Луната преминава в знак Близнаци.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 18 лунен ден, който започва в 19:21ч на 25 октомври и продължава до 19:57ч на 26 октомври.

Енергетиката на този ден е пасивна. За някои хора денят ще бъде по тежък. Голяма е вероятността да попаднете под чуждо влияние, да се появи желание да се подражава на някой друг и да се следват чужди мисли. Добре да се погледнете отстрани и обективно да оцените своите лоши постъпки и мисли, да се откажете от всяко тщеславие и егоизъм. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават тайни препятствия, които се опитват да го “вкарат” в правия път. Случващите се събития през този ден се явяват като огледално отражение на нашата същност, нашите помисли и постъпки. Добре е да бъдете справедливи, да оказвате подкрепа, помощ, защита на нуждаещите се! Утре може да бъдете вие в това положение.

Противопоказно е да се пуши и пие алкохол през днешния ден. Препоръчва се вегетарианска диета. Уязвими са бъбреците, които сега са отслабени. Могат да се появят кожни проблеми. Добре е да гладува, да се прави парна баня, сауна, масаж, почистване на кожата, процедури по подмладяване. По малко трябва да се спи, иначе може да се почувствате като разбити.

Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, запалете да гори свещ. Нека да има повече светлина около вас!

Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

18-ти лунен ден може да стане много тежък период за семейните отношения. Всички трябва да проявят максимум спокойствие и тактичност, за да не се даде възможност да се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува един с друг.

Сексът е допустим, но трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Може да се наблегне повече на еротичния масаж, отколкото на сексуалния акт. Внимавайте любовната игра на телата да не се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност.

Подстрижката активизира вашата енергия. Оздравителният процес е насочен най-напред към отделителната система и носоглътката. Засилва се вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот. Трето – активизира мисловните процеси и подсилва паметта ви и интелектуалните възможности. Дори да нямате намерение да се подстригвате, може малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19 лунен ден (започва от 19:57ч на 26 октомври и продължава до 20:37ч на 27 октомври)

Днес е 10 слънчев ден – Не се отнасяйте твърде сериозно към нещата от живота в днешния ден. Контактите е добре да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино равнище. Могат да се освободят вътрешните противоречия.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.