Астро: Не са случайни нито хубавите, нито неприятните събития през този ден

Слънце в квадратура с Плутон

Този аспект поражда конфликти, екстремизъм, могат да се активират всякакви борци за справедливост. Характеризира се с опити за манипулация, незаконно използване на сила, злоупотреба с власт. Съществува риск от терористични атаки. Избягвайте да сте сред тълпа от хора и да участвате в публични събития, избягвайте криминогенните райони, ходене по тъмни и безлюдни места. Зачестяват злополуките, така че бъдете много внимателни. Неблагоприятен период за учени, изследователи, за политици и главни лидери. Репутацията им е застрашена.

Луната влиза в знак Везни от 08:55ч до 08:07ч на 17 октомври

Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Не обсъждайте никого и не изяснявайте отношенията си. Нараства желанието за похапване на тортички, пасти и всякакви вкусотии, така че внимавайте. Противопоказно е употребата на алкохол и изобщо внимавайте с течностите.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса.

Доминиращ 28 лунен ден от 05:31ч на 15 октомври до 06:49ч на 16 октомври

Като лунен ден, това един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Това е много хармоничен и добър период, зареден с положителна енергия, носи нов прилив на сили.

Нито хубавите, нито неприятните събития са случайни. Това е резултатът на вашите действията от последният лунен месец. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Всеки получава това, което е заслужил, всички добри дела се възвръщат стократно. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва – и хубавото, и лошото.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят. Не трябва да извършвате разрушителни действия – да не се къса, чупи, убива нищо. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не трябва да се убиват дори насекоми. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя.

Добре е да се натоварват мускулите, полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Не трябва да се отдавате на напразни мечти и да пребивавате в сънливо състояние.

Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Енергиен център са очите. По-малко стойте на компютъра, пред телевизора или с книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте ума, очите, следете за повишение на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отказва енергия от висшите сили.

Общуването ще ви донесе полза и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини.

Секс – Трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства. На прелюдията днес трябва да отделите повече внимание, отколкото на самия акт. Не се препоръчва да експериментирате с нови пози и нови места за любов, както и всяка грубост и безразличие. В този ден не се приветстват приключенията за една нощ.

Подстригване – Не е подходящо. Това може да снижи вашата активност. Подстрижката може да има негативни последствия за вас, да засегне най-слабите места от вашето здраве. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Може да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.