Астро: Не се поддавайте на съблазни

Луната е в огненият знак Овен до 01:19ч на 11 ноември – Силата на Овена прави човек нетърпелив. Не търпи наличието на невидими окови. Хората са по-сприхави, нетърпеливи и избухливи. Да се контролират емоциите и да се избягва изясняване на отношенията. Трудно се стига до компромиси. Бъдете внимателни с пазаруването в този ден, тъй като има голяма вероятност да пазарувате импулсивно.

Зачестяват главоболията и мигренозните пристъпи. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, силно осветление. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

След 16:02ч Луната преминава на празен ход до 01:19ч в полунощ, след което преминава в знак Телец. През този период Луната “почива” и затова поддръжка на вашите инициативи не очаквайте. Неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания, покупки. Подходящо е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или да се посвети времето на почивка.

Продължава 14 лунен ден до 16:31ч на 10 ноември (от 16:07ч на 9 ноември)

В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Енергията на деня може да повлияе върху настроението. Възможно е някои хора да изпитат тъга, меланхолия. Не трябва да оставяте на отрицателните чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са активността, действието и физическото натоварване. Добре е този ден да има изчистване на всичко, но най-вече на тялото.

Най-слабият орган на този ден са очите. Не се препоръчва да четете много, да гледате телевизия или да работите на компютър.

Полезен, почти лечебен ефект върху очите ще има дълго съзерцание на зората или залеза. Също така е полезно да гледате в далечината, към небето или към линията на хоризонта.

Следва 15 лунен ден от 16:31ч на 10 ноември до 16:56ч на 11 ноември

Помнете, че този лунен ден е един от най-важните дни за целия лунен цикъл. Това е времето, когато светлите и тъмните качества на човека са засилени.

На петнадесетия ден от лунния цикъл е необходимо да обърнете специално внимание на онези органи и части на тялото, които хронично ви причиняват неудобство. Екзотичният масаж е най- подходящ за изцеление на тялото в петнадесетия лунен ден. Препоръчително е професионалист да го прави, но това не е задължително. Препоръчва се медитация или прилагането на други техники, насочени към релаксация и отпускане. Техники за изчистване на чакрите и енергийните канали също ще бъдат полезни.

Трябва да избягвате случайни любовни връзки – те няма да ви донесат радост, но могат да ви създадат много проблеми. По-специално, съществува висок риск от заразяване с болести, предавани по полов път.
Желателно е да имате интимни отношения само с редовният си партньор. Не се препоръчва да се разнообразявате с техники и помощни атрибути.

Не се поддавайте на съблазни, не се занимавайте с хазарт, не проявявайте негативните си качества. Ако не е наложително – не пътувайте. Не приемайте подаръци в този лунен ден.

25 слънчев ден – Да се обърне специално внимание на децата и домашните любимци. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри.

Днес не трябва да се убиват животни, даже насекоми. Не трябва да изричате лъжи. Да не се късат цветя и да не се подаряват откъснати.

По-важни аспекти през деня

Меркурий секстил Плутон – 04:13ч
Луна квадратура Плутон – 07:38ч
Луна опозиция на Марс – 13:59ч
Луна тригон Юпитер – 16:02ч

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.