Астро: Новолуние и частично слънчево затъмнение

Луната в знак Козирог до 07:22ч на 28 декември

Всичко се подчинява на чувството за дълг и отговорност. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

Продължава 29 лунен ден до 07:14ч.

Новолунието започва в 07:14ч, едновременно  с частично слънчево затъмнение в знак Козирог. Това затъмнение се смята за опасно, поради преобладаване на земния елемент. Не влизайте в спорове и разправии, защото може да станат повод за разрив в отношенията. В този ден трябва по всякакъв начин да избягвате агресивни хора и да не си позволявате да се поддавате на негативни емоции.

Не купувайте! Разбира се можете да закупите необходимите неща, обаче е по-добре да не правите големи разходи, оставете покупките за по-благоприятно време. На този ден има риск да се поддадете на настроението и да придобиете нещо, което е напълно ненужно, както и да се натъкнете на неща с ниско качество.

По време на слънчево затъмнение рискът от инциденти се увеличава, така че се препоръчва да се отложи пътуването, ако е възможно. Тези, които вече са на път, трябва да бъдат предпазливи, да шофират внимателно и да спазват правилата за безопасно движение.

Не вземайте сериозни решения. На този ден съдбовни решения могат да се вземат набързо, под въздействието на силни емоции и този факт може значително да усложни живота. Преди да дадете отговор, трябва сериозно да помислите и претеглите плюсовете и минусите.

1 лунен ден от 07:14ч до 08:01ч.

2 лунен ден от 08:01ч на 26 декември до 08:57ч на 27 декември

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега бихте могли да успеете. На този етап може да получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти.

Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция.

Не се допускат негативни емоции. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохол. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и разтоварване.

Може да предприемете реформи в семейството. Ако отдавна искате да промените нещо, то сега е подходящ момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости ще бъдат лесно приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Morkadis

Този ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, нов нюанс.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

11 слънчев ден – Ден на промените. Трябва да отреагирате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво, без да обмисляте решенията. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня.  Играта с дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.