Астро: Обръщайте внимание на всички символични знаци

Луната е в знак Близнаци до 03:30 ч на 22 август

Когато Луната е във въздушният знак Близнаци, лунната ни същност остава дълбоко подтисната, а изгрява слънчевата ни същност. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-общителни и по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Склонни са към прояви на лекомислие, вземане на бързи решения, правят недостатъчно обмислени изказвания. Всичко, което започнете сега ще бъде дълготрайно, но няма да има такъв завършък, какъвто сте планирали.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 24 лунен ден от 00:48ч на 21 август до 01:30ч на 22 август

Символи на деня – Мечка, планина, скала. Ден на екстремни ситуации, неочаквани действия. Активен и енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Ден за съзидание. Период на разрушаване на старото и създаването на новото. Планове по- добре да не правите, а да живеете свободно, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Трябва да използвате деня за укрепване на здравето си, упражнения, йога, повишаване на духовното си ниво, както и за приготвяне на лекарства. Ден за лечение чрез билки. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Време за изказване на благодарност. Всеки човек иска да бъде нужен и полезен и ако не се почувства такъв, получава разочарование. Думите на благодарност изказани към своите близки в 24 лунен ден, дълго ще закрепят усещането, че са ни нужни и полезни и ще получим адекватна благодарност.

Този лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Слънчев календар – 4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.