Астро: Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

pixabay.com

Венера в квадратура с Юпитер – не е най-благоприятното време за интимна хармония. Не си правете снимки, те няма да бъдат успешни. Бъдете изключително внимателни и деликатни с близките. Внимавайте с нови познати. Избягвайте да се срещате поради скука с хора, които не ви интересуват особено. Внимавайте с покупките си. Има риск да похарчите повече от планираното или да купите нещо, което бързо ще ви омръзне. Не планирайте да купувате нещо скъпо или красиво през това време.

Луната e в знак Стрелец до 18:36ч на 17 ноември

Този период се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания, всеки иска да дава съвети и да помага. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система.

3 лунен ден от 08:37ч на 16 ноември до 09:53ч на 17 ноември

Лунния сърп вече започва да се показва. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден).

Основната характеристика на този лунен ден е динамиката. Каквото и да правите, важното е да не бъдете пасивни и статични. В това време много е важно да дадете изход на вътрешната енергия и да я отправите в съзидателното русло. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Денят е неблагоприятен за слабите и пасивните хора. Тези, които имат пасивен характер стават в този ден уязвими. Колкото повече енергия днес отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства.

Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

В 3 лунен ден е уязвима храносмилателната система, кожата. Възможни са стомашни колики и болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки. Диагнозата поставена в 3 лунен ден ще е най-точна. Това ще помогне да се сдобиете с положителни резултати в лечението. Уязвими места на организма са още тилът и гърлото. Обърнете специално внимание на ушите.

Сексът в този лунен ден трябва да бъдат активен и оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Да се проветряват повече помещенията, да се държат отворени прозорците, добре е да влиза въздух/вятър.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.