Астро: Отваря се врата между земята и небето

Луната е в знак Близнаци от 03:01ч до 05:45ч на 19 януари.

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо. Енергията се разпилява в „нищонеправене“, за свободно развлечение, безгрижно любопитство, безполезни усилия. Хората сега са неспособни да мислят по-задълбочено и да вземат сериозни решения. Не се уединявайте. Срещнете се с роднини или близки приятели. Много е полезно да се правят разходки пеша или с кола, кратки пътувания. Необходимо е много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Да не се правят операции на гърлото, езика и ръцете.

Продължава 12 лунен ден от 13:17ч на 16 януари до 13:54ч на 17 януари.

Денят обикновено е мирен и спокоен, носи успех и късмет и предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Изисква се повече концентрация. Могат да се случат непредвидими неща, но всичко, което се случва е за по-добро.

Молитвите, отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Не бива да се ядосвате и гневите, да влизайте в спорове, да се само съжалявате, да плачете. Може да останете в това състояние за дълго.

Следва 13 лунен ден от 13:54ч на 17 януари до 14:39ч на 18 януари.

В този мистичен ден се отваря врата между земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега. Предсказанията, получени сега могат значително да променят съдбата ви.

Много добро време за работа и обучение в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за нови начинания. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят някои стари ситуации от миналото ви. Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща полезни вещества – тя ще бъде напълно усвоена.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен – най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози. Ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Подстригването е подходящо е, но всички манипулации с косата трябва да извършите у дома, самостоятелно след 14:00ч. Не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Сънищата са важни, защото чрез тях човек може да получи истинска мъдрост.

Днес е 3 слънчев ден – Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на храм. Повече време прекарайте у дома си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.