Астро: Отваря се портал между небето и земята

pixabay.com

Луната в опозиция с Венера в следобедно временоси състояние на вътрешна неудовлетвореност и усещане за вътрешна празнота. Някои ще се чувстват отхвърлени, пренебрегнати, без любов и защита. Могат да възникнат разногласия в семейството, в отношенията. Проблеми заради жени.

Луната е в знак Риби от 07:43ч на 9 септември до 09:48ч на 11 септември

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, както и за творчески занимания. Повишават се интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления и фина ръчна работа. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходилата, пръстите. Може да провеждате лечебни процедури на тези области, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.  Полезно е да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия.

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 19:45ч на 9 септември

Денят е загадъчен и мистичен. В този лунен ден се отваря портал между земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега. Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви. Чуйте съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Денят е много благоприятен за учене, за работа с кармата и осмисляне на миналото. Ако нямате нерешени въпроси, лунният ден днес ще премине по същия начин като вчера. Ако имате неразрешени казуси, те определено ще ви напомнят за себе си.

Днешният ден е много добър за работа в група, колектив. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви. Неблагоприятно време за всякакви начинания. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките. Ще бъде правилно, ако по възможност отложите срещите и избягвате интензивните контакти. Днес е по-добре да преразгледате старото, отколкото да създадете ново.

Днес могат да се повторят различни ситуации от живота, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Това е така, защото натрупаната лунна енергия от първите две фази вече е толкова силна в нашето тяло, че тя започва да циркулира в него по затворен кръг, буквално измива, пречиства, подновява всички органи и системи. Заедно с енергията в организма, прекрасно циркулират кръвта и другите течности и различните полезни вещества. Ето защо през този ден яжте повече храна, съдържаща полезни вещества – тя ще бъде напълно усвоена. Това движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно. Ако започнат да ви измъчват неприятни спомени и привидно забравени проблеми, това означава само, че е дошло време да се отървете от тази хронична негативност. Това става чрез методи за пречистване на съзнанието. Едни от тях са работа с позитивни утвърждения, работа с Рейки, хомеопатия.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Следва 14 лунен ден от 19:45ч на 9 септември до 20:11ч на 10 септември

Слънчев календар – 23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания и добри дела.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.