Астро: Пасивността в този ден е опасна за здравето

Луната е в знак Стрелец от 02:54ч днес до 03:05ч на 8 ноември

Когато Луната преминава през този огнен знак настройката е идеалистична и с философска насоченост. Социалния и обществения живот се активизират. Сега лесно се усвоява всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и да се държи на правото. Да не се проявяват прекомерен оптимизъм и гордост. Засилва се стремежът към признание, желание да се блесне пред другите със знания, умения. Ограниченията се понасят трудно. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар –Продължава 2 лунен ден до 08:55ч

Следва 3 лунен ден от 08:55ч на 6 ноември до 10:15ч на 7 ноември

Сърпът на Луната започва вече да се показва, което е свидетелство за това, че е време да се действа. Препоръчва се да станете по-рано, за да не пропуснете този ден и доколкото е възможно да свършите повече полезни неща.

Време за активни действия. Да се проявява пасивност в този ден е опасно за здравето. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло. Необходимо е да се направи първата стъпка към реализация на импулса от първия лунен ден, за да не зацикли в мъртва точка.

Не правете нищо, което не сте правили преди. Избягвайте разговори за вашите начинания. Сега не е подходящо за  нови запознанства. Хубаво е да тръгнете на дълго пътуване. Луната ще ви помага. Подходящо е за физическо натоварване и за занятия по бойни изкуства.

Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия.

През този период се опитайте да избегнете прояви на лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Това е нереализирана енергия. Дори повишената мнителност е недопустима. Не пожелайте зло на никого. Негативният емоционален импулс непременно ще бъде предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отпратен, но и на вас.

Човек днес лесно може да стане раздразнителен и да се разгневи, затова е добре да бъдете сдържани и да имате самоконтрол. Девиз на деня е „максимум търпение и спокойствие”. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Сексуалните енергии са силни. Древните школи препоръчват да се използват най-екстравагантните сексуални пози, тъй като те способстват за дълбок и продължителен оргазъм на партньорите. Добре е водещата роля да се поеме от жената. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.

Подстригването в този ден води до благодатно обновление на енергийния потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава също притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Morkadis

Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

Слънчев календар – 21 слънчев ден – Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес.

Аспекти на деня:

Меркурий преминава в Скорпион

Луна секстил Сатурн

Меркурий секстил Венера

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.