Астро: Пасивността в този ден е опасна

Луната е в знак Водолей до 19:37ч на 23 януари 

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната е на празен ход от 12:29ч до 19:37ч. – Този период е неблагоприятен за нови придобивки, за предприемане на важни дела и нови начала.

В 19:37ч Луната преминава в знак Риби.

Лунен календар: 2 лунен ден продължава до 09:19ч на 23 януари

Следва 3 лунен ден от 09:19ч на 23 януари до 09:49ч на 24 януари

Лунния сърп вече започва да се вижда. Днес започва процесът на натрупване на лунна енергия. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Пасивността в този ден е опасна. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими и могат да претърпят поражение или да бъдат наранени – както физически, така и психически. В този ден агресията се носи във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака. Разрушенията могат да се появят в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите.

Следвайки насоките, лунният ви ден ще даде голям тласък за изпълнението на плановете ви. Днес е третият лунен ден, което означава, че трябва да насочите емоциите си в правилната посока и плановете ви определено ще се сбъднат в този лунен месец! Препоръчително е да прекарате целия ден активно, в работа. Ако има твърде много работа, направете поне една част. Както се казва, най-важното е да започнете! Лунната енергия днес определено ще ви помогне в действията ви, но смелостта и желанието да направите нещо, е което трябва да намерите в себе си. Пасивността днес е строго противопоказана, тя води до разрушаване на тялото.

Вътрешната енергия на тялото сега е особено силна, имате достатъчно сили за самозащита и за всички дела. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения. Така денят ще пропадне напразно в пряк и преносен смисъл.

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Това е денят на астралната борба, когато е време да почистите астрала си, за да се освободите от негативните емоции. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят интензивни физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на енергийният потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.