Астро: Положителен ден, свързан с красота, любов, радост

Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в знак Овен до 17:03ч 

По време на присъствието на Луната в огнения знак Овен усещаме енергия и активност и сме по-решителни да постигнем целите си и можем да започнем нови стъпки, да бъдем по-самостоятелни и склонни към бързане в много действия. Хората изпитват желание да приложат своите планове в действие. Удоволствието и авантюристичният дух са отличителните белези на тази тенденция и е време за промяна и подобрение. Във въздуха витаят самочувствие, оптимизъм и положителни чувства. Животът вибрира с усещане за обновяване. Хората реагират смело на предизвикателствата с чувство на смелост и жизненост.

Важно е през този период да се опитваме да контролираме нервите си и да бъдем по-търпеливи и дипломатични в отношенията си с другите, защото енергиите ни правят да сме по-агресивни от обикновено. Уязвими са очите, очните дъна, главата, горната челюст.

Луната се движи на празен ход от 12:22ч до 17:03ч. В този период не започвайте нищо важно, не подписвайте договори, не правете предложения. В 17:03ч Луната преминава в знак Телец.

Лунен календар:  6 лунен ден от 09:46ч на 14 февруари до 10:11ч на 15 февруари

Един от благословените дни, в който към земята идва мощен енергиен поток. Това е положителен ден, свързан с красота, любов, радост, интуиция, миризми и звуци. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен символ са облаците. Обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Това е най-спокойният и мирен ден, дори пасивен, не предполага никакво суетене и активни действия. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и общуване с духовни наставници.

Ден за любов, смирение и прошка. Нашето вътрешно Аз трябва да бъде в хармония с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.