Астро: Провокативен и сложен ден

Луната e в знак Везни от 00:52ч на 5 април до 09:30ч на 7 април

Луната е във Везни е  свързана със социални отношения и общуването. През този период можете лесно да се адаптирате към хората и да сте по-чувствителни към разбирането на нуждите на другите. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. В същото време въпросите за красотата, изкуството и естетиката също могат да излязат на преден план. Можете да използвате креативността си, за да се обърнете към нови проекти или да се окажете на арт или социално събитие.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Лунен календар: Продължава 15 лунен ден до 19:18ч на 5 април

Денят е провокативен и сложен, със силна енергия. Ден, в който сме подложени на различни съблазни и изкушения, а умът е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Съдбата може да ви подложи на изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Тези тенденции могат да доведат до раздразнителност, агресия и упадък на силите.

Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Старайте се да запазвате спокойствие във всяка ситуация, да не се поддавате на изблиците на емоциите. Бъдете внимателни и предпазливи, запазете вътрешно спокойствие.

Бързането, необмислените решения, неспособността за оценка на рисковете и прекомерните амбиции могат да повлияят негативно на работата.  Всичко, което се започне  в този лунен ден е обречено да среща препятствия.

Пазете добре вещите си. Избягвайте да общувате с негативни хора и да започвате нови дела с непознати: има голям риск да попаднете под чуждо влияние, да станете жертва на измама.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти, често възникващи на сексуална основа. Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората. Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.

15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 19:18ч на 5 април до 20:24ч на 6 април

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.