Астро: Символ на този ден е рогът на изобилието

pixabay.com

Луната е в знак Риби до 02:54ч на 4 март

Луната в този знак създава романтична настройка. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Лунната енергия прави хората емоционално нестабилни. Може да възникнат търкания в отношенията, подозрителност към околните, лесно поддаване на чужди внушения и влияние. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Периодът е подходящ за благотворителна дейност, добре е за творчески занимания.

Уязвими са краката, особено стъпалата и пръстите.  Сложете си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

Лунен календар: 2 лунен ден от 07:42ч на 3 март до 08:05ч на 4 март

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Към нас приижда нова космическа енергия и трябва да се приемат даровете на щедрата Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде полезно и ще бъде важно при изпълнението на плановете, дори и да причини известен дискомфорт.

Гняв и раздразнение са абсолютно противопоказни да се изпитват в този лунен ден – това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на биокомпютъра. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Който има склонност към алчност, скъперничество, то в този лунен ден може да се прояви. Не трябва да се дава воля на този порок, а обратното – да се прояви щедрост. Дайте на някого (може и на себе си) подарък, раздайте ненужните неща – всичко ще ви се отплати, всичко ще се върне пълно при вас. Но има едно условие: Не бива да съжалявате за това, което давате.

Нови дела да не се започват още. Изключение: много е добре да се започне цикъл от физически упражнения или курс в ново обучение. Информацията, която получавате днес, ще бъде важна за целия месец. Желателно е да се избягват конфликти и бурни изблици на емоции.

Ден, в който трябва да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас. Не бива да ядете каквото ви попадне, но и не се отказвайте от това, което ви се иска. Диетата има благоприятен ефект.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, да изпробвате нови техники и пози.

Подстрижката във 2 лунен ден подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След нея косите ви може да започнат да се навиват. Но когато Луната е в знак Риби, не е подходящо за миене и подстригване.

Слънчев календар – 18 слънчев ден – Празничен и весел ден, всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице.  Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.