Астро: Символ на този лунен ден е рогът на изобилието

pixabay.com

Фаза на Луната: Новолуние Луната е в знак Дева от 02:15ч на 17 август до 14:56ч на 19 август

Това е знак на интелекта и практичността. Често се случва по това време да възникват конфликти и неутрализирането на последствията да е малко сложно. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения.

Дева е знак на здравето. По това време се поставят най-правилните диагнози. Не е достатъчно да вземете таблетка, за да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Лунен календар: 2-ви лунен ден от 07:15ч на 17 август до 08:17ч на 18 август

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено, ако са произнесени в храм. Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия. Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако почувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек, че ви носи вреда.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверени методи. Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото отдайте предпочитание на веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Втори лунен ден се явява като празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, вълнуващо, неизвестно, нов нюанс.

Подстрижката в този ден носи полза, подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи, стабилизира мозъчното кръвообръщение. Може само да подравните косите си, пак е от полза.

Покупки – Сега може да купувате само това, от което наистина се нуждаете, което ще ви помогне да реализирате плановете си за текущия месец. Това може да бъде компютър, лаптоп, всякакви инструменти, облекло, което е емблематично в обществото, в което се движите и т.н. С една дума, нещо, което ще ви позволи да съществувате по-ефективно в обществото или ще улесни живота ви. Но купуването на дрънкулки и дреболии е изключително нежелателно. Ако направите разточителна покупка във втория лунен ден, придобиете нещо само по мимолетна прищявка, тогава ще се обречете на загуба на пари през целия лунен месец.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.