Астро: Сложно и отговорно време. Днес е един от най-опасните и критични лунни дни!

зодии

Луната е в знак Овен
до 07:05ч, след което преминава в знак Телец.

Време, в което хората придобиват повече материалистична настройка, стават по-възприемчиви към красотата на земният свят и малките радости на живота, в това число яденето и секса. Днес повече от всякога е актуална приказката, че “любовта на мъжа, преминава през стомаха”. Появява се тенденция към устойчивост и постоянство. Добро време за покупка на дрехи, бижута, украшения. При Луна в Телец гърлото е уязвимо и трябва да се пази не само от студени и газирани напитки, но и от прекалено горещи, също от прекалено говорене, викане.

26 лунен ден (започва от 03:43ч на 10 юни и продължава до 04:15ч на 11 юни) На хубаво е, ако първият човек, когото срещнете днес, ако е с пълна чанта. Може да считате, че вървите по правилен път. В този ден Висшите сили ни тестват за степента ни на егоизъм. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Това е един от най-опасните и критични лунни дни. Сложно и отговорно време. Възможно е на по-чувствителните хора да им стане мъчно през днешния ден. Необходимо е да проявите избирателност в общуването си и да прекъснете фалшиви връзки, лъжливи отношения. Отсейте всичко ненужно и случайно.

Въздържайте се от активна дейност, повече наблягайте на почивката. Да се избягва празното дърдорене. При спорове не се стига до добри резултати. Всичко това води до преразход на ценна енергия. След това може да се чувствате изтощени. Характерна е променливост в настроенията, емоционалното състояние е нестабилно. Необходимо е да се контролират емоциите и да се избягват крайности в проявленията им. В този лунен ден те носят голяма разрушителна сила. Приемайте всичко случващо се по-философски.

26-ти лунен ден е пряко свързан с измененията в ценностната система на човека, когато той може да се види отстрани. Вътрешната му трансформация може да доведе до сериозно недоволство у другите. Стремете се към познанието за живота, към това да виждате доброто в другите, да проявявате трезва оценка на действителността.

Нужно е да бъдете внимателни към хората, с които контактувате. Не трябва да се осъждат, обиждат и оценяват другите. На духовно равнище това е ден на обединението и сътрудничеството на близки по душа хора. Необходимо всичко да бъде мирно и спокойно.

Нищо ново не започвайте. Не е добре да се правят покупки. Можете да станете жертви на измами и мошеничество. Пазете се от кражби.

Секс – По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение и по-вероятно ще останете разочаровани.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища – Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Благоприятно за посещение на църква или храм.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.