Астро: Този лунен ден носи хармонична енергия

зодии

Луната e в знак Скорпион до 21:01ч на 8 ноември.

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. В такова време хората стават по раздразнителни и нервни. Заедно с това се повишава чувствителността. В тези дни е естествено да се вижда света откъм най-лошата му страна. Не предприемайте нищо внезапно, не вземайте решения. Заемете се тихо и спокойно със самоанализ и изправяне на собствените недостатъци.

Ако тръгнете на покупки в дните на Луна в Скорпион рискувате да похарчите много пари и да не купите нищо съществено. Сега парите лесно изтичат между пръстите, хората са непрактични. Има също вероятност да бъдете измамени от недобросъвестни продавачи.

Бъдете внимателни към храна със съмнителни качества. Сведете до минимум употребата на лекарства, алкохол, гъби, продукти с изкуствени добавки. Не трябва да боравите с отровни вещества. Уязвима е пикочно-половата система и дебелото черво.

30 лунен ден, който започва от 06:30ч до 18:03ч на 7 ноември.

Не всеки лунен месец има такъв ден. Той се счита за ден на любовта и прошката. Това време ни се дава за постигане на своята цялостност, външна и вътрешна хармония. Опитайте се да пребивавате в любов и хармония със света и със себе си.

Този лунен ден носи хармонична енергия. В него трябва да благодарим за всичко хубаво, което ни е донесъл лунния месец. Да кажем „благодаря” на всички хора, които са били с нас през това време. А също така да пуснем всички лоши неща, да простим на тези, които са ни обидили и да поискаме мислено прошка от тези, които ние сме обидили.

Ако имате някаква недовършена работа, която може да се свърши в рамките на 30-ия лунен ден, е идеално време, за да я завършите и да започнете новия лунен месец на чисто. Тези няколко часа е най-добре да прекарате сами, в спокойно състояние.

Можете да почистите и да поставите нещата в ред в дома си. Основното нещо е да направите всичко без шум и суетене. Добре е да сте заобиколени само с най-близки и разбиращи хора. С досадни, неприятни хора е по-добре да не комуникирате.

Хубаво е да подстрижете краищата на косите си. С това вие слагате чертата под всички събития от отминалия лунен месец и давате импулс на косите си да се настроят към енергията на новия период, да се подготвите за сложния ден на новолунието.

Mandragora.bg

Настъпва новолуние в знак Скорпион в 18:03ч и започва 1 лунен ден, който продължава до 07:37ч на 8 ноември.

Луната вече не се вижда, защото се намира между Слънцето и Земята, обърната със своята тъмна страна към последната и нейната светлина се скрива в тъмнината. Дните на новолунието са много сложни в енергийно отношение. Подходящо време да се проведе лунна диета – само течности, без кафе и захар, без храна от започване на новолунието до същият час на следващият ден. Така или иначе за деня се препоръчва пост и въздържание, а тези, които не желаят да постят днес, могат да наблегнат на млечните продукти, хляб, житни растения. Може и печена баница, пирожки с извара. Любимото време на мнозина за работа с желания.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Днес е 22 слънчев ден – Денят не подхожда за нови дела, освен ако не е добре забравено старо. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили, тъй като по някаква причина не са се получили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.