Астро: Хубав, спокоен и благоприятен ден

Луната е в знак Лъв до 04:13ч на 27 ноември. След 18:25ч преминава на празен ход.

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Увеличават се решителността и самоувереността, повечето дела се удават лесно. Така както лъвът се счита за цар на животните, така и този период се явява царствен. Всичко каквото правите, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок.

Дните на Лъва са чудесни за празненства и веселие. Не се лишавайте от малките радости в живота. Добре е да се дават и получават подаръци, да устройвате приятни сюрпризи. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. Важното е да не бъдат обидни за никого. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. В този период също лесно се вземат пари на заем(хората са по-щедри), но трудно се връщат. В дните на Лъва се дръжте подобаващо царствено и бъдете снизходителни към недостатъците на другите.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Лунен календар – Продължава 22 лунен ден до 23:01ч на 26 ноември

Хубав, спокоен и благоприятен лунен ден. Ден на мъдростта, тайните знания и неприкосновеността. Енергията му подобрява умствените способности, засилва способността за духовно и творческо обновление. Изостря се чувството за справедливост. Сега новите знания се усвояват особено добре, появяват се нови идеи и решения. Трябва да се чете между редовете. Добре е да се медитира върху сакрални символи, мандали, карти таро, руни. Камъни на деня – син ахат, син сапфир, син яспис, син нефрит и кехлибар.

Подходящо време за предаване и търсене на опит и знания с други хора и за разширяване на хоризонтите. Именно в този ден умът ви е в състояние да запомни много по-добре новата информация, да не я забравя и да я запамети за дълго време.

В този лунен ден пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието. Препятствията, които се появяват не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Трябва да се търси положителната страна на всичко, което се случва. Трябва да контролирате своите мисли, думи и дела. Всичко, което се прави искрено, ще донесе много полза. И обратното – ако мислите и правите лоши неща, късметът ще се отвърне от вас за дълго време. Правенето на неща, които ви правят нещастни и ви карат да чувствате дискомфорт, няма да доведат до нищо добро.

Лунният ден предразполага към щедрост и великодушие, правене на подаръци. Добродетелта днес дава големи резултати. Всеки, който замисля нещо лошо е обречен на провал. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Пазете си нервите и здравето. Не се претоварвайте физически и емоционално. Заболявания появили се в този ден са доста опасни. Необходимо е да се обърне особено внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния стълб. По-добре да не правите резки движения. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и всячески се приветства.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Покупки –този лунен ден по принцип е благоприятен за покупки, но поради празния ход на Луната след 18:25ч, не се препоръчва да купувате вече нищо ценно и което ще използвате дълго време.

Днес е добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Следва 23 лунен ден от 23:01ч на 26 ноември до 00:09ч на 28 ноември

Morkadis

Слънчев календар – 11 слънчев ден е светъл и радостен. Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и добре се усвоява. Добре е да прекарате повече време на вън. Време за познание и преоткриване на света.

По-важни аспекти:

Луна опозиция Юпитер

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.