Баровете с най-красива гледка в света

Тези заведения са разположени на най-живописните места в света. С гледка към Акропола, океана, планината, или на 61-иа етаж на небостъргач – вижте една класация на Harper’s Bazaar на баровете, разположени на най-красиви места в света:

New York Bar в Tokyo Hyatt Hotel

1

Може да ви изглежда познат от филма „Изгубени в превода“. На живо е не по-малко стилен. Освен заради гледката, хората идват тук и заради джаз музиката.

Rock Bar, Бали

2

Намира се в Anaya Resort and Spa, точно над вълните на Индийския океан, или по-точно на 14 метра над тях. Докато пиете коктейла си, можете да слушате как вълните се разбиват в брега под вас.

Grande Bretagne градина на покрива в Атина, Гърция

3

Тук отсядат световни лидери и филмови звезди, докато са в Атина. Най-красивото място в хотела е градината на покрива, където може да вечеряте с гледка към Акропола.

Top Maountain Star, Австрия

1

Не всички барове в класацията се намират на плажове ли в небостъргачи. Този бар се намира високо в планината в Австрия. Докато се наслаждавате на питието си ще виждате безкраен снежен килим.

Moon Bar at Banyan Tree, Банкок

2

Morkadis

Намира се на 61-ия етаж! Това е най-високо разположеният открит бар в града. Тук може да направите невероятни снимки на залеза.

Skyline Rooftop Bar, Венеция

3

Модерният бар е в контраст с всичко друго във Венеция, което е старинно. Разполага дори с басейн.

Hula Hula, Хвар, Хърватия

1

Този бар в толкова впечатляващ, че идват хора от съседни острови само заради него. Разположен е на тих плаж на Адриатическо море.

O2 Lounge, Ritz Carlton, Москва

2

От тук може да видите Червения площад, Кремъл, цветните куполи на катедралата. Сервира се японска храна.

Aqua, The Shard, Лондон

3

В последните 5 години в Лондон има бум на баровете в небостъргачи, но нито един не е толкова внушителен, колкото този. Има 36—градусова гледка към Лондон. От тук се виждат катедралата Сейнт Пол, Биг Бен, Тауър Бирдж.

Ozone, Ritz Carlton, Хонконг

4

За този бар твърдим, че е най-високият в света. Предлага коктейли, тапас и чудесна гледка към мегаполиса.

инфо: profit.bg

Вижте още: 

НАЙ-НЕОБИЧАЙНИТЕ РЕСТОРАНТИ В СВЕТА (ГАЛЕРИЯ)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.