Ванга за Сирия

ванга

Баба Ванга или Българската пророчица е ясновидка, на която приживе е приписвана способността да вижда съдбата на всеки човек, който я посещава. Тя също така е направила и множество предсказания за бъдещето, които за сега до едно са се сбъднали.

 „Третата световна ке почне от Сирия! ” – казва Ванга. В предсказанието си тя казва, че през 21 век ще започне глобален конфликт, след чието приключване ще настъпи 1 000 годишен мир. И началото му ще е в Сирия, а мирът може да настъпи само и единствено, когато тя падне.

За сега уверенията на двете страни Турция и Сирия са, че не желаят война. Проблемът при тях е, че турците искат да си присвоят част от сирийската територия. Сирийското правителство пък се надява войната да консолидира противниците срещу чуждите нашественици.

Баба Ванга определя започването на войната с конфликт, след който ще бъде използвано атомно оръжие. Краят на войната се очаква през 2014 г. Последиците от нея обаче ще са ужасяващи за Европа – тя ще бъде обезлюдена. Малкото оцелели ще страдат от ужасни болести, причинени от използването на ядрено оръжие. Предупрежденията са за изчезване на питейната вода и обезценяване на златото.

Въпреки последиците, Ванга предрича обединение на религиите и мир по цялата Земя. Обръщането на човека към духовния свят ще е налице. Малкото останали страни в Европа ще се обединят. От научна гледна точка тя сочи, че през 21-ви век ще бъде намерен лек за рак-а и СПИН-а.

В частност за България Пророчицата казва, че можем да сме спокойни. Въпреки че ще сме в близост до конфликта, няма да сме засегнати пряко. Когато започне обаче, предупреждава тя, трябва да затворим границите си. Множеството, което ще бяга от бойното поле ще иска убежище у нас. Това би довело до напълно разхищение на държавата и не бива да се допуска.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

 

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.