Ванга преродена във французойче?

1

Каеде Убер има същите видения, жестове и съдба като пророчицата

Обявената от самата Ванга и от руските медии за нейна наследничка се появи повторно, след като дълго време се твърдеше, че е починала. Момичето се казва Каеде Убер и живее в Монпелие. За невероятните прилики между нея и Ванга разказа огромен репортаж на руската телевизия НТВ.

Сходствата между Ванга и Каеде са много. И френското момиче като българката започва да губи зрението сир Малката Каеде

има и същите жестове като Ванга

Като нея тя може да лекува другите, но не и себе си. По подобие на българската пророчица и девойката вижда духове, но я е страх от тъмното, тъй като нощем виденията й са най-силни.

“Случая с това момиче не мога да коментирам. Също и дали Ванга е предрекла, че ще се прероди. Има доста писания за живота й, изследвания от Жени Костадинова. Не е известно такова изявление за прераждане”, коментира репортажа председателят на фондация “Ванга” Иван Драмов.

За момичето се твърди, че наследило дарбата на петричката гадателка. За него се заговори през 2011 г., когато то е на 7 г. Тогава специалисти се захващат с изучаването на феномена на Каеде. Говори се, че ще бъде заведена в Русия, за да се подложи на научни изследвания за паранормалното и да се разкрие дали наистина е общувала насън с Ванга, както твърди. Година по-късно е съобщено, че момичето е загинало в катастрофа.

Но през януари от руската телевизия успяват да открият детето и да направят дълъг репортаж за него. Според руските медии едно от пророчествата на Ванга е, че тя ще предаде дарбата си на жена от Франция. Руснаците са 100% убедени, че това е именно Каеде.

Приликите между французойчето и Ванга, представени в репортажа, са поразителни. Досущ като Ванга и детето сочи с пръст, когато изрича своите предсказания. Пипа си слепоочията по същия начин, а вече трябва да носи очила, тъй като зрението му се влошава и има опасност да го изгуби.

За виденията си Ванга е казвала:

“Това не можеш да го изключиш като радио”

И Каеде вижда нощем различни духове – мъже и жени. Тя най-много се страхувала от черен мъж, който й се явявал. Тук руснаците пак правят паралел с баба Ванга, за която твърдят, че се страхувала от мъж. Той идвал при нея и тогава тя изпадала в транс.

“Тя ще вижда в бъдещето, както виждам и аз”, казвала Ванга. Така се случва и с Каеде. Момичето се страхува страшно много от бежанците. Вижда ги вече навсякъде и казва, че някои от тях са добри, но усеща и заплаха. Според нея масовите убийства в Париж са трагедия, която ще се повтори.

Момичето започнало да си губи зрението на същата възраст като Ванга. Странните неща около Каеде започват още когато майка й забременява с нея. Жената сънува странни неща, без да знае, че чака дете.

Morkadis

Явяват й се две момичета и й казват, че е бременна.

Отива на гинеколог и той потвърждава, но тя не поискала да узнае пола на детето. След време нов сън с момичетата й съобщава, че ще има дъщеря.

Каеде знае за своята дарба. Сред странните случки с нея е една играчка на Дядо Коледа. Макар в нея да няма батерии, щом детето влезе в стаята, играчката тръгва сама. Тогава Каеде казала на близките си, че някой иска да се свърже с нея.

При друг случай майка й се събужда от кошмар и чува, че момичето крещи, че някой клати леглото му. Оказало се, че наистина креватът се движи без видима причина. Двете отиват в друга стая, но чуват шума и оттам. Каеде обяснила, че отново някой иска да контактува с нея.

Детето предупреждавало майка си много често, че им предстоят проблеми, най-вече здравословни. Така Каеде спасила дядо си. Казала, че трябва веднага да се чуят с него, за да видят как е. После започнала да крещи: “Обадете се на дядо! Смърт! Смърт! Смърт!”

Майката му се обажда и се оказва, че той е получил инсулт. Лекари се намесват бързо и дядото е спасен. Така роднините на момичето се научават, че щом тя каже “смърт”, трябва бързо да реагират.

Детето предвидило смъртта на пастрока си Микаел, който се грижил дълго за него. Каеде плаче цял ден, без майката да разбере защо. На другия ден мъжът умира.

Въпреки това приятелството между момичето и пастрока продължава и до днес. Малко след като издъхнал, той се явил на Каеде. Тя се научава да го вика, когато иска да говори с него.

Също като Ванга детето може да лекува с ръцете си други хора, но не и себе си. През 2013 г. получава гърчове, съмняват се за епилепсия. Щом я кръстили в черква, Каеде се оправя.

Момичето обяснява, че като се появи магия в ръцете й, може да лекува болести. Според него до 6 г. питейната вода на планетата ще свърши. Едно от пророчествата на Ванга гласи, че един ден питейната вода ще стане по-скъпа от златото.

инфо: 168chasa.bg

Вижте още: 

ПЛЕМЕННИЦАТА НА ВАНГА: ТЯ БЕШЕ ОТРОВЕНА, НЕ УМРЯ ОТ РАК

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.