Вашето число на успеха: Как да го определите и използвате?

числа

Всяко число притежава енергия, която можем да използваме, за да постигнем личните си цели. Първо, обаче, трябва да определите индивидуалното си число на успеха.

От древни времена хората използват магията на числата, за да постигнат това, което искат и да постигнат своите цели. Отдавна нумерологията изучава всички характеристики на цифрите, в резултат на което стана ясно, че всяка от тях има много важно значение, както и някои енергийни свойства. Освен това всеки човек има индивидуално число на късмета, чиято енергия може да обърне в своя полза.

Как да определите числото на успеха?

За да откриете своето число, можете да го изчислите или да обърнете внимание на това кои числа най-често виждате в ежедневието. Тези числа могат да бъдат:

-номер на апартамента или число от номера

-едно от числата на вашата дата на раждане, особено ако някое от тях се повтаря няколко пъти

-номера на вашата кола

-число, което е свързано с приятни спомени (например, на изпит сте знаели отговорите само от трети тест и сте познали всички отговори)

-това число често се среща в серийните номера на сметките. В този случай то може да привлече богатство

Всички горепосочени знаци могат да показват вашето число на успеха. Но за по-точен резултат е по-добре да го изчислите.

Как да изчислите числото на успеха?

Датата на раждане определя нашата съдба. Благодарение на нея можете да научите за характера, навиците, бъдещето и дори миналото на човек. В този случай трябва да използвате датата на раждане, за да изчислите числото на успеха.

Първо, вземете лист хартия и напишете датата на раждане, например – 14.05.1988.

След това съберете всички числа от датата на раждане: 1 + 4 + 0 + 5 + 1 + 9 + 8 + 8 = 36.

Ако получите двуцифрено число, трябва да съберете числата, така че да получите едноцифрено число: 3 + 6 = 9.

След като направите тези прости изчисления, ще разберете числото си на успеха. Остава да разберете как да го използвате правилно.

Как да използваме щастливото си число в ежедневието?

На първо място препоръчваме да го запишете на малък лист хартия и винаги да го носите със себе си. Най-важното е, то да не попада в ръцете на други хора, иначе енергията му ще отслабне. Но дори и да се случи това, не се разстройвайте. В този случай трябва да го запиша отново на хартия, но този път бъдете по-внимателни.

С негова помощ можете дори да изпълните вашето желание. За да направите това, трябва да вземете лист хартия и да напишете желанието си толкова пъти, колкото е вашето число. След това го скрийте добре, но не забравяйте периодично да визуализирате мечтата си. Благодарение на силната енергия на вашето число, скоро желанието непременно ще се сбъдне.

Планирайте важни събития, бизнес преговори и сделки на датата от месеца, съответстваща на вашето число. Например, ако числото ви е 8, най-успешната дата е 08.08.

По това време числото ви ще бъде особено активно, което означава, че всяко от вашите действия ще доведе до успех.

Също така можете да използвате числото, за да подобрите любовния си живот. Например вашето число е 6, което означава, че е най-добре да планирате срещи на тази дата и в този час.

Благодарение на вашето число можете да определите духовната съвместимост с други хора, но за това трябва да изчислите индивидуалните им числа. Ако числата съвпадат, това означава, че имате специално връзка с този човек. Този метод може да се използва за определяне на любовната съвместимост с половинката ви.

Ако сте планирали преместване, най-добре е вашият апартамент или къща да съответства и на вашето индивидуално число. В този случай новото място на пребиваване ще ви донесе само късмет, а между стените на вашия дом винаги ще се чувствате комфортно.

Студентите могат да използват това число, за да преминат успешно изпитите. Разбира се, не можете предварително да разберете кой въпрос ще изтеглите, но можете да напишете числото на успеха на ръката, с която ще избирате билета. Този метод често работи.

Ако често срещате финансови затруднения, можете да използвате числото на успех, за да подобрите финансовото си състояние. В този случай можете да опитате късмета си в лотарията. Опитайте се да закупите билет, в чийто номер вашето число се среща възможно най-много пъти.

Ако искате да увеличите дохода си, трябва да напишете числото на успеха и да го запазите в портфейла си. В допълнение, можете да го поставите в касичка или на всяко друго място, където съхранявате пари. Силната енергия на вашето число може да ускори потока на паричната енергия, което означава, че финансовото ви състояние скоро ще се подобри.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Нумерология: какво е твоето Число на живота и какво показва то за теб?

Родени ли сте под щастлива звезда? Ето какво казва числото от мистичното учение Кабала

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Дъглас Адамс и мистерията на числото 42

Как се изчислява и какво означава Златното алхимическо число?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.