Венера преминава в Скорпион! Ето за какво да се подготвите

венера

От 9 септември до 31 октомври планетата на любовта, връзките, хармонията и красотата – Венера ще се движи в зодия Скорпион, който покровителства тъмните ни страни.

В период на Венера в Скорпион ще сме свидетели на изпепеляваща страст и фатална любов. Тогава желанието за обсебване, притежаване и пълно отдаване ще се засилят.

Характерните за Скорпиона ревност и мнителност към противоположния пол също ще се виждат по-често, докато планетата на връзките се движи през водната зодия.

Скорпионът е знак на крайностите и когато става дума за любов – той или обича с цялото си сърце, или мрази, а тази противоположност на чувствата се излива с цялата си интензивност върху любимия му човек.

Родените с Венера в Скорпион имат големи изисквания към партньорите си и следят изкъсо тяхната лоялност. За тях е изключително важно да открият половинка, с която да си паснат в леглото, защото ако интимните ласки не са на ниво, бързо ще потърсят алтернатива другаде.
През следващите седмици също така ще се привличаме от тайнствени и загадъчни хора с непредсказуемо поведение. Ако противоположният пол излъчва сила и мощ, също ще спечели вниманието ни.

Понеже Венера управлява и материалната страна на живота, докато се движи в Скорпион, е възможно да спечелим пари от инвестиции, общ бизнес, наследство или рискови дела.

Докато планетата се намира в Скорпион, е възможно да преживеем голяма промяна, която да излекува старите ни рани и да трансформира напълно ценностите ни.

По време на този транзит са вероятни не една и две емоционални кризи, които ще ни изправят пред най-големите ни страхове за връзките, любовта, парите и хармонията. Но не се плашете, защото те целят да променят несъзнателните ни навици, които ни водят към провал всеки път.

За да разберете в коя житейска сфера ще усещате фатални емоции и ще сте изправени пред кризисни ситуации, проверете кой дом в наталната ви карта се управлява от Скорпион.

инфо: sanovnik.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.