Венера тригон с Плутон

„Венера управлява сърдечният живот на човека. Чрез нейнитевлияния придобиваме всичката радост и щастие, за които мечтаем. Всички благословения от висшите светове, които се изпращат към човека, за щастието на неговото сърце, се донасят от Венера“.

Иван Антонов

На 21 юни Венера образува хармоничен аспект тригон с Плутон. Венера е много бърза планета и затова нейните транзити продължават само няколко дни. Така че тяхното влияние не е дълготрайно и те не могат да доведат до значими събития, ако тази тенденция не резонира с влиянието на другите планети.

Тригонът между Венера и Плутон е положителен аспект, който може да увеличи емоциите ни по мек и хармоничен начин. Може да има някои приятни преживявания и събития в живота ни, които могат да ни накарат да почувстваме наистина страст към нещо или някого.

Това е време, което можете да си прекарате страхотно с партньора си, да се почувствате по-привлечени един към друг и връзката между двама ви да стане по-силна. Може също да забележите, че има положителна трансформация във вашия партньор или в отношението му към вас. Всички видове трансформации са много полезни по време на транзита.

Възможно е също среща с нов човек, да се почувствате силно привлечени от някого и дори да се влюбите. Вероятно ще бъде много силно и магнетично привличането.

Този транзит също е много добър, ако искате да промените външния си вид. Венера е планетата на красотата, а Плутон – планетата на трансформацията. Ето защо можете да решите да направите някои промени с прическа, грим или дрехи. Очаква се крайният резултат да бъде много положителен.

И двете планети са свързани с парите. Венера представлява нашите лични финанси, а Плутон – парите на други хора. Ето защо хармоничният аспект между тези две планети е чудесно време за вземане на някои финансови решения.

Вашите сили за убеждаване са силни и можете да убедите други хора да подкрепят вас и вашите проекти. Може да намерите финансови ресурси или инвеститори, които другите са пропуснали, или да привлечете мощни съюзници, които да ви помогнат да постигнете целите си.

Намерете време за нещата, които харесвате. Удоволствието, което ще изпитвате в рамките на 2-3 дни, може да подмлади вкуса ви към радостите от живота. Прекарването на време с приятели може да означава споделяне на по-дълбоко ниво от обикновено. Сексуалната ви енергия е силна и ще можете да използвате личния си чар и магнетизъм, за да влияете на други хора.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.