Вижте астропрогнозата за днес

Луната e в знак Стрелец до 05:56ч на 11 ноември.  

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания. Всеки иска да дава съвети и да помага на другите. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Добре  е да се избягват кръвопреливане, донорски процедури, оперативна намеса на изброените органи с изключение на спешните и животоспасяващи случаи.

4 лунен ден, който започва от 09:42ч на 10 ноември до 10:39ч на 11 ноември

Символ на деня е Дървото на познанието. Това е денят на човешкото грехопадение и първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Бъдете внимателни, тъй като навсякъде дебнат изкушения и предизвикателства.

Благоприятно е за общуване, но да се избягват интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те могат да завършат зле в края на деня. Най-добре е за уединение или да бъдете в тесен семеен кръг. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се предприема, трябва много внимателно да се обмисли.

Избягвайте двойствените ситуации. Ако някой близък ви потърси за съвет, не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната среда, намирайте компромиси.

Добре е да се спазва умереност във всичко. В този ден лесно може да намерите това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия.

Добре е да има физическо натоварване, да се прекара повече време на чист въздух и повече да се върви пеша.  Всяка болест, която възникне сега е указание за кармични проблеми на човека. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват своевременно. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени. Препоръчва се пост и въздържание.

Счита се, че този лунен ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата. Добре е да сте пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцание и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молитви. Особено е важна молитвата – призив към Бога Отец. Молете се и вашата молба ще бъде чута.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.
Подстригване не се препоръчва.

Сънища – Може да сънувате своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение. Ако ви се присъни починал близък човек, значи, че точно той ви дава защита към настоящия период от време.

Днес е 25 слънчев ден –Не се препоръчва да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри. Не трябва да изричате лъжи. Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте обич. Да се обърне специално внимание на децата и домашните любимци.

Ако загубите малка сума пари или нещо друго – това е знак, че изчиствате Кармата си. Скоро ще бъдете възнаградени с двойно повече, стига да не съжалявате за загубеното.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.