Вижте какво ни вещаят звездите за месец септември

Овен – През Септември можете да спечелите благодарение на ваша дълго обмисляна идея, късмет, нов договор или нещо друго. Възможни са дори неочаквани пари или други предимства.

В някои моменти наистина трябва да се постараете много, за да се възползвате от възможностите. Заложете на интелигентността, а не на физическата сила.

Първата десетдневка ще има събития, в които изобщо не е необходимо да участвате. Тоест, можете просто да наблюдавате и да си правите изводи, но тъй като стоенето настрана не е в природата ви, вие гарантирано ще се намесите.

Има вероятност да срещнете принципно нови ситуации за себе си и просто няма да знаете какво да правите. В такъв момент се доверете на интуицията си, тя ще ви подскаже най-доброто решение. Марс ще ви помага, а планетата Венера ще действа в негова подкрепа. Заедно те могат да направят много, например, значително да съживят и подобрят живота ви. Това означава, че обстоятелствата ще са на ваша страна и ще ви помогнат с малко късмет, ако вашите собствени сили не са достатъчни.

Ако сте планирали да направите малък ремонт у дома, тогава това е моментът да вземете чук и пирони.

Септември може да бъде важен месец за вашата любов и личните ви отношения. Натрупаното напрежение, нерешените недоразумения, пропуснатите възможности за откровени разговори сега изведнъж могат да се отприщят и да се превърнат в открит конфликт.

Вашият личен магнетизъм ще бъде на много високо ниво. Опитайте се да не се поддавате на чувствата, като пренебрегвате разума. Ще станете по-активни и настойчиви при взаимодействие с противоположния пол.

Телец – Месец Септември ще ви донесе късмет в много начинания. Дори много от проблемите ви ще се разрешат успешно с времето. На работното място ще надминете себе си, като се докажете като истински професионалисти пред своите шефове и колеги. Не пропускайте възможността да се възползвате от всичко, което води до просперитет.

Някои събития могат отново да се завърнат в живота ви, на които трябва да погледнете от различен ъгъл. Особено ако са направени грешки.

Това е доста спокоен и продуктивен етап, по време на който никой и нищо няма да ви попречи да укрепите позицията си в работата. В никакъв случай не пренебрегвайте успешните възможности, те може повече да не се повтарят в същата форма.

Единственото нещо, което може леко да засенчи живота на вашия зодиакален знак, е здравето. Предпазете тялото си от преумора от работа, от сезонни настинки и от негативни преживявания. Преди да започнете да се притеснявате за нещо, опитайте се вместо това да се успокоите, да се усмихнете и да живеете изключително позитивно.

Това време е чудесно за вземане на решаващи решения, свързани с вас и вашите близки. Човек, когото не сте виждали много дълго време, може да се появи отново в живота ви за ваша радост.

Любовта ще ви вдъхновява. На тези, чиито сърца са свободни, се препоръчва да провеждат чести излети, разходки. Ставайки редовни на партита и всякакви мероприятия, ще осъществите много интересни запознанства и със сигурност ще се отървете от самотата. В същото време не трябва да бързате, а първо да претегляте плюсовете и минусите. Има шанс не само да започнете афера с колега, но и да срещнете вашата „сродна душа“.

Близнаци –В началото на Септември всичките ви мисли ще бъдат заети с материални проблеми. Добре е да се съсредоточите върху финансовите въпроси. Ако внимателно планирате и претегляте своите плюсове и минуси, можете значително да подобрите финансовото си състояние. Мнозина трябва да помислите за допълнителен доход или промяна на работата.

Morkadis

Старайте се да не градите въздушни замъци, бъдете по-реалистични. Недейте да общувате с негативни личности. Разбира се, върху челото им не е написано какви са, но интуицията ще помогне да направите селекцията.

Не забравяйте да се грижите за здравето си, дори когато изглежда стабилно. Укрепете имунната си система. Опитайте се да подхождате към всичко разумно и спокойно. С близките задължително трябва да постигнете разбирателство. Особено, ако вече сте уморени от кавги и разправии.

От гледна точка на личните взаимоотношения семейните Близнаци трябва да обърнат внимание на настроението на втората си половинка. Ако усетите, че нещо не е наред, отидете при партньора си и го прегърнете, това просто действие веднага ще нормализира ситуацията. Представителите на знака, които не са обременени със сериозни отношения, също трябва да проявяват повече чувственост и разбиране.

Втората половина на месеца е подходящо време да се отпуснете от ежедневието и да правите това, което харесвате. Ако искате да си уредите мини ваканция, тогава качете се в колата и заминете на релаксиращ уикенд. През втората половина на месеца можете да намерите много възможности за флирт и среща с нови хора.

Рак – Можете да започнете месеца меланхолично, тъжно, но изведнъж нещо ще се случи вътре във вас и ще се преродите като феникс от пепелта. И ще свалите голяма тежест, ще разтоварите раницата от гърба си, пълна с несигурност и страхове.

През септември ще се съсредоточите главно върху въпросите на кариерата. Ученето, бизнесът или работата ще ви погълнат така, че всички останали аспекти ще бъдат оставени на случайността. Ще бъде много активен месец, особено през първата му половина. Ще имате доста работа. Много от вашите задачи ще изискват посещения в различни учреждения или институции.

Начинът ви на мислене ще бъде по-зрял и ще предизвика положителни промени около вас. Време е да действате твърдо, тъй като ще имате достатъчно воля, за да продължите напред с плановете си. Трябва да забравите онези ваши мисли, които понякога ви шепнат, че сте се провалили, че не сте вземали правилно решение, че сте пропуснали нещо и т.н. Насладете се на всички възможности, които ще влязат в живота ви този месец.

Вашият 3-ти дом – на общуването – е запълнен с планети, което прави времето на първата половина на месеца благоприятно за дискусии, срещи, обмяна на идеи. Парите все още могат да бъдат чувствителна тема. Ако имате конфликт от известно време насам, подобна ситуация може да се промени благодарение на конструктивни разговори, които водят до по-добро разбирателство.

Има шансове да намерите допълнителен източник на доходи или по-добре платена работа. От финансова гледна точка, благоприятен месец. Но в любовта, бъдете внимателни. Има шанс да срещнете човек, който преследва егоистични цели.

Ще трябва да се справите с различни въпроси. Старайте се да не загубите връзка с реалността и да сте наясно с възможностите си. Ще бъдете оптимисти и най-важното – ще заемете позицията на миротворец. Не се поддавайте на малки неприятности, дръжте се героично.

Ще бъде благоприятен месец за семейни събирания и празници. Ще се запознаете с нови хора, които ще останат по-дълго в живота ви.  Вашият личен магнетизъм и чар могат да помогнат да привличате хората на своя страна. С помощта на вашата повишена харизма ще получите резултати, на които дори не сте се надявали.Този харизматичен подем ще ви заобиколи с нови приятели и евентуално дори нови връзки. Ще бъде щастлив месец.

Лъв – Вие сте пълни с енергия, креативност и ентусиазъм. Използвайте тази енергия за нещо съзидателно, конструктивно, а не разрушително. Юпитер отваря нови хоризонти в живота ви. Както през последния месец, така и през септември ще има добри възможности за обучение и пътуване. Енергията и силата ще са достатъчни за постигане на каквито и да било цели, тъй като вие работите по-бързо от обикновено.

Старайте се да не се разсейвате от ненужни неща. Така можете да пропуснете много обещаващи възможности.  Във всеки случай бъдете по-рационални, ако въпросът засяга финансите. Всичко трябва да бъде ясно планирано, а също и да не се разпиляват средства наляво и надясно. Паричният приток може значително да се увеличи при мнозина от вас. Пред вас ще има доста изкушения и може да похарчите доста излишни пари.

Някои от вас ще се държат доста егоистично, което може да наруши отношенията ви с другите, най-вече с любимия човек. Ще има малко напрежение около вас и затова лесно ще възникнат спорове, конфликти, кавги.  Лесно ще привличате вниманието на околните към себе си, но едва ли ще има място за другите в живота ви.

Не търсете трудности там, където ги няма, и не си задавайте безсмислени екзистенциални въпроси. Тук обаче има един недостатък, можете да станете по-агресивни в поведението си, по-нетърпеливи, което може да доведе до злополуки или наранявания. Лесно можете да се дразните от всичко. Стремете се повече към умереност.

Вие ще бъдете доста заети със себе си поради факта, че сте в добър период, в който можете да работите върху личното си развитие и лични цели. Планетите ще ви тласнат към обновяване, промяна в стила.

През септември нищо не заплашва здравето ви: добрата почивка и сън ще ви помогнат да поддържате жизненост и добро настроение.

Втората десетдневка на месеца ще донесе положителни тенденции в семейните и любовните отношения. Освен това близки хора могат да се превърнат в източник на мотивация и вдъхновение.

Дева – Възползвайте се от предимствата, които ще се появят, време е да се активирате. Ще започнете да се държите сдържано, а вашите действия и решения ще станат по-съзнателни и балансирани. По това време ще имате високо ниво на енергия и стабилен емоционален фон. Най-важните проблеми ще бъдат решени без никакви жестове от ваша страна. Този месец много неща могат да се променят, но не трябва да имате очаквания.

Ще почувствате нужда да подредите нещата в живота си. Ще станете по-уверени и ще имате чувството, че няма какво да доказвате на другите, това ще ви направи по-свободни. Този месец едно радостно събитие ще ви изпълни с така необходимата положителна енергия.

През септември ще се притеснявате от неочакваното развитие на някои събития, които засягат близките ви роднини. Някои от вас ще се сблъскат с отказ при кандидатстване за нова работа.

Въпреки някои неблагоприятни събития, този месец ще бъде успешен и конструктивен за вас. Можете също така да завършите неща, които са били постоянно отлагани за по-късно (например ремонт у дома или друго) .

Възползвайте се от мощния астрален заряд, който ще имате този месец и нищо няма да ви устои. Няколко планети са във вашия знак през първата половина на месеца, така че ставате привлекателни, ще ви направят активни, интересуващи се от всичко, което става около вас. Марс ви прави по-очарователни и увеличава вашата съблазнителна сила, така че бъдете наясно, че можете да намерите любовта. Ако сте все още сами, може да се натъкнете на човек, който може да привлече вниманието ви.

До средата на месеца Венера е във вашия знак и можете да преживеете много положителен период в любовта. Ако имате човек, който е създавал трудности в миналото, сега можете да успеете да разрешите всяка ситуация и да постигнете отлична хармония. Понякога създавате впечатление, че сте студени и недостъпни, но е точно обратното. Ако имате партньор, време е да се насладите на компанията му, да прекарате колкото се може повече време заедно, да го запълните с любов, лудост, малко повече страст.

Везни –Активен месец, пълен с различни събития.  Сравнително успешен период. Някои Везни ще участват в голям проект. За щастие, ще имате достатъчно сили и енергия, за да се справите с цялата тази дейност.

Пазете се от влиянието на клюките и завистливите хора. Слушате не само интуицията си, но и другите и едва след това можете да предприемете всякакви действия. Хванете бика за рогата и направете промените, които отдавна искате да направите. Присъствието на хора с положителни вибрации около вас е това, от което се нуждаете през септември .

Няколко планети в 12-я ви дом ще ви насърчават да изследвате душата си. През първата половина на месеца, вие започвате да контролирате повече емоциите си и ще бъдете по-малко чувствителни. Това поведение може да бъде възприето от околните като скромност и срамежливост. Ще бъдете по-интровертни и тихи, съсредоточени повече в себе си. Не трябва да бъдете песимистични, звездите работят във ваша полза през септември. Стремете се към умереност във всичко.

През този месец ще бъдете обект на специално внимание от някой, който ще се опита да ви зарадва с подарък или друг жест на внимание. Сантименталният живот обещава да бъде ведър този месец и дори ако е имало недоразумения или напрежение, те ще бъдат преодолени. За да има гарантирано хармония в личния живот, най-доброто е да покажете любовта си към любимия човек, да предприемете някои инициативи. Организирайте интимна вечеря, пътуване или покажете страстта си дори и с малки жестове и решавайте всеки проблем с диалог.

От средата на месеца тези, които са свободни могат да имат по-голям късмет и с помощта на Юпитер могат да получат шанс да срещнат някоя сродна душа.

Скорпион –Поради благоприятното положение на някои планети, което се формира през септември, ще можете да постигнете доста добри постижения, но ще трябва да работите усилено и да решавате много проблеми. В началото на месеца може да има известни трудности, но до края всичко ще стане по-лесно и по-добре.  Важно е да обърнете голямо внимание на детайлите, дори една малка грешка може да съсипе плановете ви.

Септември не е лесен месец от гледна точка на това, че много области ще ви дърпат в различни посоки. Ще трябва някак да намерите баланс между работа, личен живот и семейство. На всяка сфера трябва да се обърне достатъчно внимание, без да се фокусирате само върху една посока. От финансова гледна точка месецът обещава да бъде успешен, но след 22-и може да възникнат някои усложнения.

Този месец трябва да бъдете особено внимателни в отношенията с хората около вас. Влиянието на Марс може да ви направи донякъде агресивни. Опитайте се да избягвате груби думи по време на спорове. Ако не сте съгласни с някого, направете няколко дълбоки вдишвания и изразете мнението си спокойно и рационално. За да опростите живота си, трябва да се обграждате с хора, които ще ви помогнат да се научите да бъдете добри и толерантни.

Социалният ви живот ще е интензивен, ще искате да се забавлявате с приятели и да излизате по-често. Това е добре, защото така можете да срещнете много нови и интересни хора. Ако имате сериозна връзка, ревността ви може да бъде провокирана и да се разстроите. Не ставайте прекалено подозрителни, в повечето случаи въображението ви преувеличава нещата. Вие също бъдете внимателни и не влизайте в тайни отношения с обвързани лица.

Свободните Скорпиони имат всички шансове да срещнат някого. Тези, които са обвързани, ще имат повече романтика във връзката си.

Стрелец – В края на лятото, звездите са доста щедри към вас. Вашият успех през септември ще зависи преди всичко от самочувствието и способността да се адаптирате към новите условия. Няма смисъл да седите и да чакате късмета да падне върху главата ви, трябва да действате. Постарайте се да бъдете по-гъвкави и ако се налага, отстъпете малко от принципите си. Ще бъдете оригинални, ще намирате нестандартни подходи при решаване на проблемите.

Септември ще бъде добър и успешен месец за вас на професионално ниво. Очакват ви много положителни събития. Ще имате срещи и преговори, които ще бъдат свързани с обсъждане на интересна работа или бизнес предложение, реализиране на важен проект. Този месец ще получите новини, свързани с важно събитие.

Може да имате конфликт с някого, на когото сте споделили лична информация и който ще сподели с другите поради наивност, доверчивост или умишлено.

Слънцето ще подпомага и улеснява вашето общуване с хората от вашето най-близко обкръжение. Ще получавате множество информация, от която трябва максимално да се възползвате. Ще се нуждаете не само от усърдие, но и от търпение и дискретност във вашите действия.

Областта на финансите обещава да остане стабилна. Не се препоръчва да се натоварвате психически, емоционално или физически. Пазете се от инциденти.

Ако сте самотни и търсите някой специален човек, трябва да сте по-гъвкави, адаптивни и лесно приспособими към обстоятелствата. Ако ви се струва, че личните взаимоотношения водят до задънена улица, време е да се справите с тях. Каквото и да решите да правите с живота си, не го правете под влияние на емоциите. Винаги влагайте частица здрав разум във всичко.

Козирог –Септември ще бъде относително спокоен период за вас. Цялото внимание ще бъде фокусирано предимно върху кариерата (работата). Семейните и емоционални проблеми ще бъдат на заден план, тъй като там всичко върви както обикновено. Вие обичате успеха и ще имате шанс да го постигнете. Някои все пак ще успеят да преминат на по-успешна и високопоставена позиция, но това е по-вероятно да стане към края на месеца.

Ретроградният Плутон във вашия знак ще ви поднесе (на някои само) неочаквани изненади и може да изпита нервите ви за издръжливост. Ето защо, ако има някаква пречка пред вас, не се предавайте, това може да е тест, затова бъдете силни.

Можете да спечелите от лотарията, но не изпитвайте късмета си като харчите големи суми пари. Ще бъдете натоварени с различни семейни задължения.  Увеличава се риска от преумора на тялото поради прекомерно професионално натоварване. Не се предвиждат специални неприятности и ще бъде непростимо, ако ги провокирате сами.

Наличието на ретрограден Уран в петия ви дом показва определени творчески блокажи, които могат да възпрепятстват развитието на работата ви, особено ако дейността ви има артистичен характер. Проблемът не е външен, а вътрешен и е необходимо да сключите мир със себе си, преди да търсите нови форми на вдъхновение.

Стелиумът (струпване) на планети в деветия ви дом ще продължи да действа, с присъствието на Слънцето, Марс, Венера, Меркурий и астероида Юнона. Тази планетарна конфигурация благоприятства изучаването на други езици; участие в семинари и курсове за повишаване на квалификацията и знанията; публикуване на книги или статии; пътувания в чужбина; кандидатури за стипендии и други. Стелиумът ще бъде активен до 14.09., когато Меркурий и Венера се преместват в следващия сектор, последвани от Слънцето на 23.09.

Като цяло здравето ще остане стабилно. Стресът обаче може да причини сериозен дисбаланс във физическото, психическото и емоционалното състояние. Подходящи за вас са разходки на открито, йога практики, тай чи, медитация. Независимо от вашия религиозен път и вярвания, важно е да укрепите връзките с вярата и Божественото.

Водолей – През септември няма да имате достатъчно време за почивка. Хората около вас жадуват вашето внимание и комуникация, така че трябва да сте търпеливи. Сега е подходящ момент да продължите своята кариера и постижения в тази област. Семейството и близките хора ще подкрепят вашите стремежи.  Самоувереността е ключът към вашия успех през септември. Някои малки трудности на работното място ще бъдат лесно преодолени. С хитрост и бързина ще можете да преодолеете всеки капан или опасна ситуация. Влиянието на Юпитер ще ви позволи да бъдете по-оптимистични.

Финансите могат да представляват известен проблем за вас. Възможни са търкания с партньора или членовете на семейството поради икономически проблем.  Важно е да планирате разходите си, има вероятност от забавяне на изплащането на заплатите.

Любовният живот през септември е някак проблематичен, предимно първите две седмици. Може да ви се струва, че вие ​​и партньорът ви (или близките) сте от различни полюси на планетата. Това чувство става особено силно след 22-ри. Вашата задача е да преодолеете различията или поне да се опитате да разберете противоположната гледна точка. Освен това, може би различните ви мнения се допълват добре. Очевидно трябва да спрете ексцесиите и да се опитате да намерите някакъв компромис, за да се разбирате.

През първата половина на месеца с Венера в Дева вие започвате да контролирате повече емоциите си и ставате по-малко чувствителни. Обърнете внимание на детайлите в личните отношения. Стремите се към умереност във всичко.

Ако сте необвързани, последната десетдневка на месеца е най-доброто време да срещнете привлекателни и интригуващи хора, които ще могат да ви спечелят сърцето.

Като цяло физическото състояние ще остане стабилно през месеца, но трябва да внимавате с приема на храната в моментите на най-голяма емоционална уязвимост. Благоприятното положение на планетите ще ви даде сила и енергия.

Риби – Време е да се съсредоточите върху кариерата и задачите на външния свят. Способността ви да общувате ще ви помага да постигате успех на много места. Периодът е подходящ за реализиране на креативни идеи и бизнес проекти, за които си заслужава да благодарите на Меркурий, който ще ви помага. Ще получите подкрепата на важен човек. Внимавайте да не губите концентрация и не оставяйте нещата наполовина. От финансова гледна точка ще трябва да проявите креативност и да намерите допълнителни източници на доходи.

Бъдете внимателни на работното място с документи, имейли и др. Пазете се от злонамерените действия на някой, който е враждебен към вас. Факт е, че партньорите може да не са напълно честни с вас, но вие ще го почувствате, дори когато нямате факти. Хороскопът препоръчва да се доверите на интуицията и да обърнете внимание на малките неща.

През месеца ще се сблъскате със сложни чувства и желание да се разбунтувате срещу нечия същност. Настъпило е време да преформулирате старите си вярвания и ценностите, тъй като те вече не съответстват на истинската ви същност поради постоянната еволюция. При много двойки ще има голям риск от раздяла. Бъдете внимателни, ако имате трудни отношения с вашия партньор или родители. Не допускайте външна намеса в личните ви отношения.

Любовния живот при повечето от вас през септември обещава да бъде много романтичен месец през втората половина, когато Венера навлиза във Везни.

Септември е най-уязвимият период от годината, така че е много важно да се грижите за здравето си. То остава крехко и трябва да се следи до 22-ри. Необходимо е да се придържате към балансирана диета, да пиете много вода, да се отпускате и да релаксирате.

Желанията ви ще се изпълнят, сякаш е време да поискате и да получите всичко, което искате. Жизненият ви тонус нараства и желанието да се забавлявате ще ви помогне да се освободите от несигурността и колебанията. Септември е идеалният месец да опитате всичко. Третата десетдневка ще предостави на представителите на зодиакалния знак Риби много уникални възможности. Възможно е да се срещнете с нови интересни хора и хороскопът препоръчва да се развиват тези запознанства възможно най-активно.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.