Влюбени повече от 50 години

Популярните медии за информация са препълнени с образи на млади и красиви влюбени, но тук ще ви покажем дълготрайните и здрави връзки на стари двойки, които са споделяли живота си в продължение на повече от 50 г.

Фотографката Lauren Fleishman решила да заснеме стоплящи сърцето портрети на двойки, чиято любов е просъществувала повече от половин век в нейния проект „Любовниците“.

Първоначално Lauren искала да заснеме 50 двойки, но проектът скоро се надул до почти 100.

Fleishman била вдъхновена да започне с този проект, когато прочела любовните писма, които дядо й писал на баба й през Втората световна война.

1

2

3

4

5

6

8

9

1

2

3

4

инфо: viralno.bg

Вижте още:

ЛЮБОВНИ ПОЛИЧБИ

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.