Вселенски закони, които оказват влияние върху живота ни

pixabay.com

Ако следвате тези правила, животът ви ще се промени към по-добро.

Може да не вярвате, но всички живи същества, които съществуват на нашата планета, са подчинени на законите на Вселената. И вие не правите изключение. Няма значение дали знаете за тях или не, но те продължават да действат през целия ви живот.

Тези вселенски закони не са измислени от учени или изследователи, те са сътворени от човешкия опит и наблюдение и винаги работят.

Номер 1 – Закон за избора
На всеки се дава избор. Целият ни живот е верига от избори и последствия. Само ние избираме как да действаме в дадена ситуация. Всяко решение има последствия.

Номер 2 – Закон за празнотата
Новото се появява само там, където няма нищо, където вече е празно. Така че, когато се чувствате опустошени и изтощени, не се отказвайте. Очаква ви нещо ново и по-добро.

Номер 3 – Закон за материализиране на мислите
Всичко около нас се състои от атоми, които излъчват енергия. Въпреки че дълго време човечеството вярваше, че мислите не са материални, но това далеч не е така. Мисленето ни създава специални невронни връзки в мозъка, които също взаимодействат помежду си и освобождават енергия. Затова контролирайте мислите си, защото те могат да станат реалност.

Номер 4 – Закон за своевременността
Законите на Вселената казват, че всички проблеми трябва да бъдат решени, когато възникнат. Не отлагайте нещата за утре. В същото време не е нужно да се притеснявате за неща, които все още не са се случили. Те може изобщо да не се случат.

Номер 5 – Закон за възможностите и нуждите
Понякога изглежда, че мечтите ни са нещо нереално. Ние, обаче, имаме най-вече онези желания и стремежи, които наистина можем да реализираме. Всичко, което трябва да направите, е да започнете да действате.

Номер 6 – Закон за отплатата
Ще бъдете възнаградени за всяко действие в живота си. Колкото повече усилия трябва да положите, толкова по-сладък ще бъде резултатът. Не е нужно да чакате късмета, просто започнете да действате.

Номер 7 – Закон за хармонията
Цялата ни вселена живее по закона на хармонията и ако някъде нещо е нарушено, енергията се стреми да възстанови баланса. Това се отнася и за нашия живот. Мислете позитивно и не желайте лошо на другите, разберете от какво наистина имате нужда, за да бъдете щастливи – само тогава ще постигнете хармония.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Спазвайте Закона за излишъка и щастието ще дойде!

Законите на кармата – „Каквото посееш, това ще пожънеш“

Закон за привличането

12 закона на йогата – непробиваем щит срещу манипулации

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.