Всички ние сме клонинги на 500 изходни образеца

1

Населението на Земята превишава 7  милиарда души, но всичките тези милиарди са само клонинги (копия) от 500 изходни образеца (шаблони). Как да не си спомним думите от Библията – “Бог ни е създал по своя образ и подобие” и легендите за това, че някога на Земята дошли богове, които създали човешката раса. Двамата мъже, които виждате на снимката в началото на статията, не са роднини и живеят в различни краища на света, но изглеждат като братя-близнаци.

Разказите, легендите и митовете на Земята ни подсказват за нашия произход. Много истории говорят за това, че в началото на времената на нашата планета долетели “богове“, или по-просто казано – представители на извънземна раса. Може би са претърпели авария и не са могли да се върнат на своята планета, а може би са били екипаж на кораб “сеяч“, летящ по безкрайните простори на Космоса и създаващ обитавани светове.

Милиарди хора живеят на Земята, но всички те произлизат от около 500 изначални човешки шаблона. Тези шаблони съществуват като отражение на вътрешния и външния образец на тялото и външността. 62-годишният фотограф Francois Brunelle от Монреал прекарал последните 12 години в търсене на тези шаблони по целия свят.

Той е събрал доказателства за идентичността на съвсем непознати хора със сходни физически характеристики. Резултатите от неговите изследвания доказват твърдението, че шаблоните, по които се създават хората, съществуват. Хора от различни точки на планетата, които не са свързани помежду си по никакъв начин, се оказват почти идентични по физически и външни признаци.

В началото на живота човешките ембриони се създават с помощта на шаблон, а после се коригират съобразно генния код на родителите. Изходният клонинг се изменя, което създава видимост за уникалност и разнообразие на човешкия вид, но изходният шаблон все едно се запазва като част от този нов шаблон. Всеки нов човек се създава по изходния шаблон и всеки път при раждането на нов човек, той по същество създава отново самия себе си.

В нашия свят има повече от 7 милиарда души, но независимо от расата, етническата принадлежност, пола и възрастта, има някой, който е почти идентичен с Вас. Да, геномът на родителите видоизменя външността на новия човек, но в 1% от случаите това не се случва, което позволява да се намерят и да се изчислят изходните 500 шаблона, по които сме създадени ние всички – целият род на “Разумния човек”, съществуващ днес на планетата.

Хората, които виждате на снимките, не са братя и сестри и изобщо не са роднини. Ние всички сме клонинги и може би някъде ходи точно копие на нас самите…

Превод: Лусесита / http://lucecita.blog.bg

инфо: http://earth-chronicles.ru/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

10 коментара
 1. Kostova Rumiana 10 години ago
 2. Анонимен 10 години ago
 3. just_the_man 10 години ago
 4. annie 9 години ago
 5. Анонимен 9 години ago
 6. DIZZY 9 години ago
 7. Анонимен 9 години ago
  • Анонимен 8 години ago
 8. Vaklin Najdenov 7 години ago
 9. Анонимен 4 седмици ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.