Гигантите. Хроника на укриваните факти

3

От векове се използва сигурен метод за скриване на истината – дискредитиране. Как роботи това? Много просто. Достатъчно е да се покажат няколко „блажени“, твърдящи, че са летели с извънземни на техните чинии до съседното село за бира. А след това по всички телевизии да се съобщи за този факт с унизителни епитети и загадъчна снизходителна усмивка. И темата за НЛО е погребана.

Снимката горе е станала сензация, завършила по подобен начин, когато станало известно, че била създадена с помощта на Фотошоп специално за конкурс по майсторство във владеенето на графичния редактор.

Точно по същия начин може да е дискредитирана информацията за истински археологически находки, потвърждаващи съществуването на раса великани в миналото на Земята. Така въпросът загубил актуалност, общественият интерес изчезнал и толкова. Поредната сензация е погребана.

И ето че в западната преса преди време се промъкна съобщение, което отново ни кара да се върнем към темата за великаните. Смитсъниънския институт призна, че в началото на XX век е унищожил хиляди гигантски човешки скелети.

4

Върховният съд на САЩ постановил да се публикуват секретни документи на Смитсъниънския институт, датирани от началото на ХХ век, доказващи, че организацията е взела участие в най-голямото историческо укриване на доказателства, сочещи, че гигантски човешки останки в количество десетки хиляди са открити по цяла Америка и унищожени по заповед на високопоставени ръководители за защита на господстващата хронология на човешката еволюция, съществуваща по онова време.

Подозренията на Американския институт за алтернативна археология (AIAA) за това, че Смитсъниънския институт е унищожил хиляди гигантски човешки останки, бил приет от организацията на нож и тя отвърнала, че ще съди AIAA за клевета и опит да се навреди на репутацията на 168-гидишния институт.

5По думите на Джеймс Чъруард (James Churward) от AIAA при съдебните дебати изплували нови детайли, когато редица инсайдъри на Смитсъниънския институт признали съществуването на документи, доказващи унищожаването на десетки хиляди човешки скелети с размери между 6 и 12 фута (1,8–3,65 м), чието съществуване традиционната археология не иска да признае по различни причини.

Обрат в делото направила демонстрацията на бедрена кост на човек с дължина 1,3 метра като доказателство за съществуването на гигантски човешки кости. Това доказателство пробило дупка в защитата на адвокатите на института, тъй като тази кост била открадната от организацията от един от високопоставените куратори в средата на 30-те години, който я съхранявал цял живот и написал на смъртния си одър писмено признание за скритите операции на Смитсъниънския институт.

„Ужасно е, че се правят такива неща – пише той в своето писмо. – Ние крием истината за предците на човечеството, за гигантите, населявали Земята, за които се споменава в Библията, а също и в други древни текстове.“

Върховният съд на САЩ постановил да се публикува цялата засекретена информация на института за „унищожението на доказателства, отнасящи се към доевропейската култура“, а също на елементи, „свързани с човешки скелети с по-голям от обичайния размер“.

„Публикуването на тези документи ще помогне на археолози и историци да преразгледат съвременните теории за човешката еволюция и ще ни помогнат да разберем повече за доевропейската култура на Америка и останалия свят“, казва директорът на AIAA Ханс Гутенберг (Hans Guttenberg). – Най-накрая, след повече от един век на лъжи, истината за нашите гигантски предци ще се разкрие пред света.“

инфо: drevnite.com

Вижте още: 

ГИГАНТИ СРЕД АЦТЕКИТЕ?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.