Годишен хороскоп за зодия СКОРПИОН – 2015

скорпион

Следвайте инстинктите си и ще успеете

Скорпионите посрещат новата година с много добро настро­ение и увереност. Вие сте родени победители и трудно се спирате пред каквито и да е трудности, това го знаят мно­го добре всичките ви приятели.

Първата половина на 2015-а година, късмет ще ви донесат приятелите, а през втората половина ще изисква от вас внимание и добро отношение към роднините. Обърнете внимание през този период и на здраве­то и работата ви.

През 2015-а година вашият живот ще бъде тясно свързан с миналото. Знаете, че всяко нещо е свързано с друго нещо, минало през вашия живот. В това, в което сте се трудили, ще даде отражение и сега ще берете плодовете на труда си. Личният ви живот ще зависи в голяма степен от оно­ва, което сте заслужили впредишната година. Вие ще жънете повече, отколкото сте посели. Разбирате, че направеното до­бро, ще заработи и за вас. Ще разберете, че максимата „хвърли зад теб, за да намериш пред теб“, работи в пълна сила.

В началото на 2015-а ще реализирате стара идея. Вие толкова много държахте и работехте с всичка сила това да се случи, и ето сега, става действителност. Трябва да се гордеете, защо­то успяхте да се справите сами с трудностите при реализа­цията й. Само ще кажем – следвайте инстинктите и ще успе­ете. Първата половина ще ви донесе много пари в дома. Ще ви се отдаде случай да инвестирате. През втората половина вни­мавайте, възможни са известни загуби извън дома. Вероятно е да подпишете неразумен договор. Затова съветът ни е да се допитвате и до верните си съветници, преди да вземете ре­шение. 2015-а година ще бъде важна и удовлетворяваща година.

Любов

Вие сте познавачи на любовта, не бъдете скромни, а си го при­знайте. Често любовта е за вас предизвикателство, което ви държи живи. Но все пак бъдете внимателни, защото през 2015 може да изпитате и някои препятствия в любовта. За да бъде щастлива любовта през 2015 трябва да сте малко по-практич­ни и разумни. Не оставяйте винаги другите да разгадават ва­шите чувства, а ги споделете силно на глас.

Работа и кариера

Вашият професионален живот ще отбележи нови висоти. Уси­лията ви ще ви донесат много добри резултати и признание, а вашите решения и идеи ще бъдат оценени подобаващо. 2015-а година може да се окаже важна и относно решенията, които ще вземете за бъдещото си развитие и кариера.

Финанси

През 2015-а година няма да страдате от липса на пари, но как­то казахме по-горе, дръжте си кесията затворена, защото по­харчените пари могат да се окажат решаващи в една бъдеща нова дейност, която ще започнете.

Пътуване

2015-а година ще премине под знака на пътувания и приключе­ния, промени 8 личните дела, стари планове се съживяват и избуяват в нови идеи.

Здраве

Като цяло здравословното ви състояние ще бъде добро. Но обърнете внимание и през месеците май и юни и не се прето­варвайте. Отделяйте повече време за почивка и възстановява­не от стреса. Обърнете внимание и върху вашата диета. Не се храните здравословно, а това може да ви изиграе лоша шега.

инфо: po-krasivi.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.