Да си построиш малка къщичка и да пропътуваш света с нея

1

Тази история ще ви вдъхнови. Тя е от онези истории, за които си мислиш, че можеш да видиш само по филмите. Но истината е, че мечтите се сбъдват, ако си достатъчно смел да опаковаш багажа си и да пропътуваш света.

4

„Преди две години аз и моят приятел бяхме затънали в дългове – наеми за жилището, студентски заеми, а с професиите си едва успявахме да изплатим дължимото.

Мислех си, че никога няма да имаме възможност да преследваме мечтите си – моята страст към писането и неговата към фотографията.

5

Идеята да си направим малка къщичка и да пътуваме с нея, дойде съвсем неочаквано. Искахме да пътуваме из Америка в следващата една година, живеейки почти на колела.


Построихме си малката прекрасна къщичка и тръгнахме. Шест месеца, 10 000 мили и едно незабравимо приключение. Срещнахме безброй интересни хора, отдадохме се на хобитата си.

6

Пътуването ни сближи! Започнахме общ проект – аз записвах разказaните истории от непознатите, които срещнахме, а той им правеше красиви снимки.

Оказа се пътуването на живота ни. Вълшебно!“

инфо: curious.actualno.com

Вижте още: 

НЕВЕРОЯТНИ ПЕЩЕРНИ КЪЩИ И ХОТЕЛИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.