Ден на вербалната магия – внимавайте какво казвате

мисъл

Луната е в знак Везни до 11:55ч, след което преминава в знак Скорпион, където ще остане до 19:46ч но 18 август.

Това е опасно време, през което нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Зачестяват конфликтните ситуации, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Много хора изпитват отрицателни чувства и негативни емоции. Нужно е да се съхрани чувството за хумор, но без да преминава в злобен сарказъм. Мислите да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Най-неподходящото време за посещение на ревизори.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, активно движение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт.

Луната ще се движи на празен ход от 10:57ч до 11:55ч. В този час не предприемайте нищо важно.

6 лунен ден от 12:12ч на 16 август до 13:17ч на 17 август.

Първият от благословените дни. Обикновено преминава спокойно и мирно. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Шестият лунен ден дава на човека възможност да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. В него постепенно започват да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Приветстват се всички действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Могат да се започват нови дела, с изключение на времето, в което Луната ще се движи на празен ход. Все пак да се има предвид и че Меркурий още е ретрограден.

Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземете неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции. Всеки емоционален шок – както отрицателен, така и положителен, може да доведе до разрушителни вътрешни процеси. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Ако отдавна сте искали да си вземете почивен ден, но все не можете да намерите време за това, този лунен ден е идеален ден за почивка.

Днес е много важно да не давате на никого своите вещи, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие.

Шести лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, тъй като те ще станат задължителни за изпълнение.

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат много спокойни и нежни, за предпочитане да са краткотрайни, тъй като половите органи сега са уязвими заради знака, в който се намира Луната. Препоръчва се само класическата поза. Да се избягват страстните и бурни отношения, както и секса във вода.

По-добре е да не се подстригвате, след това ще изглеждате уморен и болен човек.

За сънищата, които влизат в 6-тото лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има някакъв дълг към вас.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.