Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата

Луната е в знак Козирог до 01:41ч на 11 декември. Няма сега важни планетни аспекти.

Лунното влияние подтиква към повече практичност, организираност, отговорност. Смело решавайте трудни задачи. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Емоциите сега са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

3 лунен ден продължава от 09:23ч на 9 декември до 10:11ч на 10 декември.

Доминиращ 4 лунен ден, който започва от 10:11ч на 10 декември до 10:52ч на 11 декември.

Това е денят на човешкото грехопадение и първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Бъдете внимателни, тъй като навсякъде дебнат изкушения и предизвикателства.

Счита се, че този лунен ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата. В този ден следва да бъдете пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцание и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молитви. Особено е важна молитвата – призив към Бога Отец. Носете го в сърцето си и денем и нощем. Молете се и вашата молба ще бъде чута.

Благоприятно е за общуване, но да се избягват интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те могат да завършат зле в края на деня.  Препоръчва се уединение или пребиваване в семеен кръг. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се предприема, трябва щателно да се обмисли. Избягвайте двойствените ситуации.

Препоръчва се пост и въздържание, както и умереност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия.

Добре е да има физическо натоварване, да се прекара повече време на чист въздух и разходки.  Всяка болест, която възникне в този лунен ден е указание за кармични проблеми на човека. Те може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Ако някой от близките ви потърси съвет от вас през това време, не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната среда, намирайте компромиси.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, не се препоръчва да го прави за първи път точно сега.

Подстригване не се препоръчва.

Сънища – Често в това лунно денонощие човек сънува своите родители. Това може да означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от спешно разрешение. Ако ви се присъни някой починал близък човек, значи, че точно той ви защитава в дадения период от време.

Днес е 25 слънчев ден – Ден за изплащане на всякакви дългове. Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.