Днес е ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно

Луната е в знак Скорпион до 04:50ч на 6 декември.

Напрегнат период, в който нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации зачестяват, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже стари обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност към човешките слабости, по възможност да не обижда и да не се обижда. Без особени проблеми и загуби може да отмине този период, ако съхраните чувството си за хумор и ирония, но без да прераства в сарказъм. Помнете, че сега и най-малката негативна мисъл или отрицателна емоция нараства многократно. Следете своите мисли и действия, постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Противопоказен е сексът. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

28 лунен ден, който започва от 05:23ч на 5 декември и продължава до 06:28ч на 6 декември.

Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът – олицетворение за духовното израстване на човека. Могат да станат различни чудеса с вас. Характерът на тези чудеса зависи как ще прекарате лунното денонощие. На праведника – благо, на грешника – възмездие. В този ден наистина ще оцените себе си по своите плодове.

Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно. Общуването е подходящо и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

Днес е ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Наградата ви може да е материална или нематериална. Всеки получава това, което е заслужил.

И в душата на човек и в природата трябва да цари хармония. Да се избягват лошите думи, разрушителните действия, негативните мисли. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не бива да се подаряват откъснати цветя иначе ставате съпричастни към разрушението.

Хубаво е да проявите щедрост в постъпките си, да направите подарък. Добър ден за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна иначе на следващият ден ще се обострят някои болести.

Сексът трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства. На прелюдията е необходимо да отделите повече внимание, отколкото на самия акт.

Сънищата са предимно пророчески и носят дълбок смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало превъплъщение.

Днес е 20 слънчев ден – Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но по честен начин. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.