Днес е магически ден!

pixabay.com

В 16:32ч настъпва есенното равноденствие. Слънцето преминава в знак Везни до 22 октомври. Започва пълен старт на сезона. В този магически ден се излъчва положителна енергия, с която трябва да се изпълним. Това е особен период, който влияе върху душевната хармония и цялостно върху организма ни.

Луната е в знак Стрелец до 02:17ч на 24 септември

В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Продължава 5 лунен ден до 13:09ч на 22 септември (от 11:54ч на 21 септември)

Човек може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Преобладава излишна импулсивност. На този ден не трябва да проявявате гнева си и да вредите на някого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание.

Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването. Това може да са духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума.

Следва 6 лунен ден от 13:09ч на 22 септември до 14:20ч на 23 септември

Ден за любов, смирение и прошка. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати, да се започват нови дела.

През този лунен ден избягвайте да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете – нищо няма да ви боли.

Денят е спокоен и мирен. Препоръчва се пасивност. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Благоприятно време за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подходящо за всичко, което е заплетено, както и за дела, които ще изискват много време за осъществяване. В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата.

Благоприятно е за занимания с пранаяма и други подобни практики. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

В миналото в този лунен ден са гадаели по облаците. Задайте въпрос и потърсете фигури, които могат символично да ви подскажат отговора.

Morkadis

Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие. Бъдете внимателни към думите, които казвате, както и обещанията давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Секс – В този лунен ден укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

6 слънчев ден – Старайте се да направите нещо приятно за другите. Търсете компанията на хора близки на вас по дух. Обърнете внимание на децата. Препоръчва се повече релакс и почивка. Нужно е да се отпуснете.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.