Днес и утре се отваря врата между небето и земята, и човек може да разбере неизвестното

Луната е в знак Дева от 00:20ч – знак на интелекта и практичността. Девата стабилизира променливото влияние на Луната. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Много е полезно да се наблегне на зеленчуците, които са способни да очистят стомашно-чревният тракт. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, без правото черво.

Продължава 12 лунен ден до 16:38 на 5 април (от 15:21ч на 4 април)

Молитвите отправени в това време, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Могат да се случат спонтанни и непредсказуеми неща. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се оплаквате и да се жалвате. Може да останете дълго в това състояние. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 16:38 на 5 април до 17:56ч на 6 април

Той се явява продължение на предишния 12 лунен ден. Този ден е доста мистичен и мистериозен: вратата между небето и земята се отваря, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот.

Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за отработване на грешките. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво точно сме направили „погрешно“ и ако е възможно, да го поправим.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Подстрижка – След 16:38ч всички манипулации трябва да извършите у дома, самостоятелно, не поверявайте своята енергия дори на ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

16 слънчев ден – Ден на хармония, баланс и ред. Отхвърля се всякакъв хаос, безредие, суета. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Контролирайте поведението си, наблюдавайте емоциите и думите си, не проявявайте злоба нито в делата си, нито в мислите си.

Не е желателно да се нарушават обещанията. Не трябва да се изричат лъжи. Следете за думите си и изобщо е добре по-малко да се говори, да се избягват празните разговори.

Днес е съвпада на Юпитер и Плутон в 24 ° 53’Козирог – Вероятността от кризисни ситуации, природни бедствия е висока, нараства международното напрежение, увеличава се процентът на авариите на подземния и наземния транспорт, нараства опасността от глобални кибер-атаки. Разпадане на остарели правила, норми, закони, системи. Светът се променя и вече няма да бъде същия. Предстоят сериозни промени в структурите на властта, държавата, политиката и икономиката, което ще дава отзвук и в следващите години.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.