Древни фигурки на „летящи чинии“ и техните пилоти откриха в Мексико

3

Мексико продължава да изумява със своите находки, свързани с извънземните. Например, на времето сензация станаха артефактите на цивилизацията на маите, показани от правителството на страната – документи, показващи, че нашата планета е била посещавана от представители на извънземна цивилизация, тоест ние не сме единствени във Вселената, пише Езорейтър.

През изминалите дни подобни артефакти от Централна Америка бяха представени от Клаус Дон. Предметите могат да служат за потвърждение на многобройните теории на уфолозите.

Новите артефакти, намерени от неуморния изследовател в пещера в Мексико, показват, че не само маите, но и ацтеките поради някаква незнайна причина са обичали да създават от камък различни фигурки, в които лесно се разпознават „летящи чинии“ и техните пилоти с огромни очи.

Видеото с уникалните находки на Клаус Дон в момента усилено се тиражира от многобройни медии, освен това каналът UFOmania е превел материала на английски език.

2

Клаус Дон смята, че тези фигурки са на не по-малко от 7000 години, макар и датировката на независимия изследовател да е доста спорна и все още недоказана от каквито и да е анализи. Но „каменните“ НЛО и пришълците потвърждават не само наличието на разумен живот извън пределите на Земята, но и факта, че извънземните са идвали на нашата планета още в дълбока древност.

Освен това, те незнайно защо са установили контакт с индианците, маите, ацтеките и други древни жители на Земята, но днес не се появяват въобще пред представителите на съвременната цивилизация.

Или това просто се скрие от обществото? Именно на това мнение си конспиратолозите, които като доказателства за своята теория посочват неоспоримите аргументи: НЛО летят из цялата планета, често взимат на борда си хора, нагло крадат добитък за експерименти и вършат куп други неща – тоест, те не крият присъствието си на Земята.

Напълно е възможно и древните хора да са общували с тях приблизително по същия начин: само избрани, а останалите, както и днес, са наблюдавали чудесата отстрани и са правили фигурки от камъни.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Летящите щитове на хопите

Загадките на Великия Сфинкс

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Древен текст описва създаването на човека от извънземни?

Индийския цар Шаул притежавал извънземен кораб

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Един коментар
  1. Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец 1 година ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.