Дрехите втора ръка – носители на демони?

дрехи

Представете си следната ситуация – купувате се добре запазена дреха от магазин за облекло втора ръка. Кое е първото нещо, което ще направите – ще я дадете на химическо чистене? Ще я изперете? Съвсем не, пише Huffington Post.

Оказва се, че гордите собственици на дрехи втора употреба трябва да мислят и за още едно нещо и това са демоните, които евентуално се спотайват в новата придобивка.

Поне в такъв смисъл е отговорът, който известният ТВ пастор Пат Робъртсън дава на зрителка в своята програма „700 Club“, която се излъчва по Christian Broadcasting Network.

„Купувам си доста дрехи втора ръка, но наскоро майка ми каза, че преди да ги донеса вкъщи трябва да се моля над тях и да ги занеса за благословия. Така ли е наистина? Възможно ли е демоните да се крият в материални обекти?“, пита девойка на име Кари.

В отговор Робъртсън разказал история за друго момиче, което веднъж се сдобила с пръстен, очевидно използван от вещица. Тъй като забравило да го благослови и пречисти, момичето се сблъскало с доста проблеми, възникнали от притежанието на нечистата вещ.

„Да, демоните наистина могат да се спотайват в различни предмети“, завършва пасторът. „Затова няма да ви навреди, ако кажете една молитва, за да изгоните всички зли духове, които евентуално могат да бъдат в тези дрехи“.

инфо: obekti.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.