Ето защо метлата трябва да стои с дръжката надолу в ъгъла

След появата на прахосмукачките, много домакини се отказаха от метлата в полза на иновативните устройства.

Но дори най-новият почистващ робот или парочистачка, не може да почисти енергийните боклуци от къщата и да привлече пари. Просто е, трябва да имате метла в къщата. За да си направите мощен амулет, който да пази семейството, е необходимо да се следват специални правила и да се отнасяте към процеса на изработване на талисмана с пълна отговорност и сериозност.

Метлата – мощен амулет:

Купете метлата в понеделник, вторник или четвъртък. На отиване към магазина изхвърлете старата метла на кръстопът, благодарете й за работата.

Продавачът трябва да е мъж, който продава метли от сорго. Вземете метлата, която ви харесва най-много. Не се пазарете. Просто дайте определената сума и си тръгнете.

Накиснете метлата в солена вряла вода и я изсушете в хоризонтално положение.

Пожелайте си нещо и с новата метла изметете пода от левия ъгъл към центъра на стаята.

Поставете талисмана на прага с дръжката надолу или я сложете в килера.

Никога не почиствайте след залез слънце. Не замитайте момчетата и момичетата, защото те няма да се оженят никога.

Никога не позволявайте на гостите да почистват дома ви. Не изгаряйте старата метла у дома, а я изхвърлете.

Силата на този амулет зависи от външния му вид, поддържайте метлата винаги чиста. В къщата трябва да има само една метла, която е най-добре да се замени за Нова година.

Малките метлички могат да служат и като талисман.

Метлата, която сте купили от сувенирния магазин дръжте с дръжката надолу, така че в дома ви да не влизат лоши хора. Ако решите да закачите амулета в кухнята, поставете го с дръжката нагоре, за да привлечете богатство.

Метлата от древни времена се свърза с благополучието.

Morkadis

Бременните жени не бива да прескачат метлата, за да нямат трудно раждане.

Прочетете следните думи на новата метла на растяща луна.

“Метличке приятелко, пази прага на къщата ми от враговете. Който идва с добри намерения в къщата ми, го пусни. Онези, които са зли, изгони ги от прага. Измети всички болести, проблеми и беди. Защити ни от зли духове, нищета и ги превърни в благополучие. И нека къщата ми се напълни със сребро и злато. Думата да е ключът, а езикът ми – ключалката. Амин!“

За да дойдат парите в къщата, трябва да направите следния ритуал.

Разпръснете монети около къщата. На следващия ден ги съберете с новата метла с думите: „Почисти парите, привлечи богатство. Ще има пари в къщата, а аз ще бъда в злато”. Оставете парите за 3 дни в левия ъгъл на стаята. След това съберете монетите в буркан, затворете го плътно и го скрийте. Никога не го отваряйте.

За да бъде всичко наред, отнесете се към всичко сериозно. Основният смисъл на „закона на метлите“ е да се поддържа умствена, физическа и енергийна чистота, от която зависи богатството и благосъстоянието.

А вие вярвате ли в силата на поверията?

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Как да използваме магическите свойства на приборите за хранене

Магически свойства на лавандулата, за които не подозираш

Какви магически свойства притежават цветовете

Опашат щир и неговите магически свойства

Магически билки за любов

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.